Lukon hurja rynnistys tylsytti TPS:n täysin – raumalaiset tasoittivat vauhdikkaan finaalisarjan

Lukko tekee 2-0 maalin 1:22
Aleksi Saarela vastasi Lukon 2-0-maalista.

Lukko tasoitti SM-liigan finaalivoitot 1-1:een, kun se kaatoi toisessa ottelussa TPS:n 4-0-lukemin.

Avausfinaalin hävinnyt Lukko tuli kaukaloon aggressiivisesti, kun jo avausminuutilla Lukas Klok jysäytti painavan taklauksen Ruben Rafkiniin.

Toinen erä oli täysin Lukon vahvaa hallintaa. Vahva rynnistys palkittiin reilu viisi minuuttia ennen erän päättymistä, kun Eetu Koivistoinen laukoi Lukon ylivoimalla johtoon.

Vain kaksi minuuttia tästä ja verkko heilui jälleen. Tällä kertaa asialla oli Aleksi Saarela, joka tuikkasi Sebastian Revon epäonnistuneen laukauksen verkkoon takatolpalta.

Viimeisen naulan TPS:n arkkuun löi Thomas Gregoire, joka laukoi kiekon päätöserässä tarkasti yläkulmaan. Sebastian Repo iski vielä loppulukemat 4-0 tyhjään maaliin.

Juttu jatkuu videon jälkeen.

Muu pelitapahtuma: Lukko - TPS 1:01
Thomas Gregoire vie Lukon 3-0-johtoon tarkalla kudilla.

Maalivahtien torjunnat kertovat hyvin ottelun kuvasta. Lukon maalilla pelanneella Lassi Lehtiselle merkittiin vain 13 torjuntaa, kun TPS:n Andrei Karejev joutui venymään kiekon eteen peräti 37 kertaa.