Love Island Suomen sinkut paljastetaan pian – näin juontaja Veronica Verho kuvailee rakkaudennälkäistä joukkoa: "Lensin perseelleni"

Miten kovaa työtä julkkiksena oleminen on, Veronica Verho ja Viivi Pumpanen? 7:23
Miten kovaa työtä julkkiksena oleminen on, Veronica Verho ja Viivi Pumpanen?

Veronica Verho on vaikuttunut Love Island Suomi -ohjelman uusista sinkuista.

Juontaja-tubettaja Veronica Verho astelee ensimmäistä kertaa urallaan soolojuontajaksi, kun hän aloittaa Love Island Suomi -ohjelman juontajana. Verho kertoo MTV Uutisille ajatelleensa jo vuonna 2018 Love Island Suomen ensimmäistä tuotantokautta katsoessaan, että jos hän joskus juontaisi jonkun televisio-ohjelman yksin, olisi se tämä. Verho kuvailee olleensa "maailman onnellisin" kun häntä lopulta oikeasti pyydettiin juontajaksi rakkauden saarelle.

– Se on aina niin absurdia sanoa näin, sanoin radiostakin samoin kun olin 12-vuotias. Mutta sitten ne unelmat vaan jotenkin toteutuu, kun niitä kohti menee. Niin sitten olin tosi onnellinen, koska olin katsonut kummatkin kaudet ja olen myös sellainen somekyylä, eli Ulla Taalasmaa, ja olen monta kertaa käynyt katselemassa somesta, että onkohan vanhat parit vielä yhdessä ja mitäköhän heidän arkeensa kuuluu. 

Verho kertoo haluavansa ottaa Love Island -juontajana auktoriteetin roolin, mutta samaan aikaan toimia myös rakkauden lähettiläänä. Hän odottaa innoissaan sitä, että pääsee näkemään sinkut ensimmäistä kertaa rivissä ja rakkauden palapeli saa alkaa. 

Juontajana Verho on jo päässyt hieman tutustumaan sinkkujen tarkempiin tietoihin ja kertoo olleensa yllättynyt sekä vaikuttunut villan tulevista asukkaista. 

– Mä lensin perseelleni. Sanoin, etten ole ikinä nähnyt Suomessa mitään tällaista, en ole ikinä nähnyt tällaista castia. Olin ihan, että nämä on kuin oltaisiin lennetty johonkin ihan eri maahan. Nämä tyypit ovat sellaisia. 

– Sitten kun heidät laitetaan siihen riviin, niin luulen, että mä olen se, joka eniten jännittää sitä, kuka sieltä tuleekaan. Ihan uskomattomia jäbiä ja niin myöskin mimmejä. 

Verho myöntää, että uusi pesti juontajana jännittää myös häntä itseäänkin. 

– Kyllä koen, että tämä on mulle tietynlainen näytön paikka möskin. 


Love Island Suomen kolmas tuotantokausi alkaa maanantaina 23.8. klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Love Island Suomea esitetään kuutena päivänä viikossa, maanantaista lauantaihin. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Lue myös:

    Uusimmat