Love Island -sinkut joutuivat raastavan valinnan eteen – tämä pari joutui kotimatkalle rakkauden saarelta

1:29
Tämän illan jaksossa nähdään paljon kyyneleitä. Eeli kokee onnen kyyneleitä muistellessaan koko matkaansa Love Islandilla. Illan edetessä tunnelma kuitenkin kääntyy ja kyyneleet muuttuvat onnesta suruun, sillä edessä on jälleen parinpudotus.

Love Island Suomi -villalla nähdään jälleen dramaattinen pudotus.

Love Island Suomen katsojat ovat saaneet äänestää viisi suosikkipariaan turvaan illan parinpudotuksessa. Kaksi vähiten ääniä saanutta paria ovat vaarassa pudota. Eniten ääniä katsojilta ovat saaneet Krete ja Nico, jotka yllättyvät täysin uutisesta. Toisena suoraan turvaan pääsee Emilia ja Tatu. Myös Salli ja Eeli sekä Rosa ja Kimi ovat keränneet tarpeeksi ääniä jatkoon. Viidentenä ja viimeisenä parina turvaan pääsevät Vili ja Niina. Tämä tarkoittaa, että pudotusuhan alle jäävät Muhamed ja Eveliina sekä Jasmine ja Jaro.  

Tällä kertaa katsojat eivät kuitenkaan ratkaise tilannetta, vaan päätäntävuoron saavat saarelaiset. He joutuvat päättämään kahden pudotusuhan alla olevan parin väliltä, kumpi joutuu jättämään Love Islandin taakseen. Neuvottelu on sallittu, mutta päätöksen täytyy olla yksimielinen. Pudotusuhan alla olevat parit lähetetään villaan odottamaan päätöstä.  

Turvassa olevilla pareilla on vaikeuksia päätöksenteossa.  Valintaa vaikeuttaa, kun Niina ilmoittaa lähtevänsä Muhamedin mukana, jos mies putoaa. Lopulta juontaja Veronica Verho kutsuu saarelaiset kokoon ja Vili ilmoittaa, että he ovat päättäneet pelastaa Eveliinan ja Muhamedin. Näin ollen Jasmine ja Jaro joutuvat jättämään Rakkauden saaren taakseen.  

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi maanantaista lauantaihin klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja