Mainos

Loton ennätyspottikupongin myynyt kyläkauppias kuuli voitosta kesken karaokejuonnon ja kuulutti siitä heti: "Ihmiset alkoivat kysellä toisiltaan, olitko se sinä, olitko se sinä!"

5:00
Historiallisen lottopotin voittanut pelaaja osti kuponkinsa Lohjan MK Market Routionmäestä.

Lauantaina yksi pelaaja voitti historiallisen suuren 15,5 miljoonan euron lottopotin. Voittokuponki pelattiin Lohjalla MK Market Routionmäessä.

Yrittäjä Mustafa Kosarin lauantaipäivä oli normaali. Päivällä tehtiin kauppaa Lohjan Routionmäen MK Marketissa, illalla samassa rakennuksessa sijaitsevassa ravintola Kayatepessa.

Kello 23 aikaan Kosar oli pyörittänyt ravintolassa karaokea normaaliin tapaan, kun hän sai yllättävän puhelinsoiton. Se tuli toimittajalta, joka halusi kysyä lottovoitosta.

Kuulutti heti asiakkaille

Kosar sanoi menneensä lähes paniikinomaiseen tilaan kuullessaan toimittajalta, että hänen kaupastaan on pelattu historiallinen Loton jättipotti.

– Olin aivan innoissani, voiko tämä olla totta, Kosar nauraa puhelimessa vaikka on juuri herännyt aamuneljään kestäneen työvuoron jälkeen.

Kosar kertoo, että puhelun jälkeen hän tarttui karaokeisännän mikrofoniin ja kuulutti uutisen kaikille. Tunnelma oli sähköistynyt.

– Ihmiset alkoivat kysellä toisiltaan, olitko se sinä, olitko se sinä! Mutta ei kukaan ainakaan vielä tunnustanut, Kosar kertoo hekotellen.

Voitto todennäköisesti paikalliselle

Tyypilliset lottoajat hänen kaupallaan ovat paikallisia asukkaita, Kosar kertoo. On siis suuri mahdollisuus, että voittaja on täkäläinen asiakas.

– Toivottavasti ne (rahat) menivät sellaiselle, joka niitä tarvitsee, Kosar sanaa.

Aiempi Veikkauksen kyltti ovessa on saatu 8000 euron voitosta. Nyt seinälle ilmestynee jotain hienompaa historiallisen voiton merkiksi.

Kosar ei vielä tiedä, järjestetäänkö voitosta erityistä juhlaa. Kauppaa tehdään sunnuntaina normaaliin tapaan.

Voittaja ei käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten hänen on lunastettava historiallinen voittonsa Veikkauksen pääkonttorilta Helsingistä.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja