Lordi kertoo mielipiteensä urheilusta

Lordi-yhtyeestä tuttu Tomi Putaansuu kertoo mielipiteensä urheilusta.

Euroviisut vuonna 2006 voittaneesta Lordi-yhtyeestä tuttu Mr- Lordi eli Tomi Putaansuu on välttänyt jääkiekon MM-kisoihin liittyneitä uutisia. Muusikko tunnustaakin inhoavansa urheiluun liittyviä asioita.

– Ei mitään urheilua. En ole eläissäni seurannut, enkä tule seuraamaankaan. Tässä on kohta neljäkymmentä vuotta menty ilman ja hyvin on pärjätty, Putaansuu kertoo MTV3:lle.

Putaansuu ei ole liittynyt Facebookin ihmeelliseen maailmaan, joten pieninkin Leijonien hehkutus on mennyt muusikolta täysin ohi.

– Minä katson vapaapainia, mutta se ei kuulemma ole urheilua. Se on ehkä enemmän show ja sen takia se ehkä onkin minun juttuni. Kyllä minä Teemu Selänteen ja Kimi Räikkösen tunnistan, mutta siihen se sitten jääkin.

Lordi on tavannut monia suomalaisurheilijoita keikkojensa yhteydessä, mutta Putaansuulle nuo hetket eivät ole jääneet juurikaan mieleen.

– Muut bändin jäsenet saattavat olla ihan innoissaan jos tapaamme jonkun urheilijan keikkapaikalla. Minulle se on ihan se ja sama, koska en tunnista häntä kuitenkaan. Putaansuu naurahtaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat