Lopullinen vastaus? Sebastian Vettel kommentoi F1-lopettamishuhujaan – ”Mitä itse tiedän, niin…”

Aiemmin keväällä Ferrarin saksalaiskuskista Sebastian Vettelistä lyötiin ilmoille lopettamisväite. Vettel kiisti tämän paikkansapitävyyden Kanadassa, mutta spekulaatiot eivät ole laantuneet Ferrarin heikon nykyvireen myötä. Itävallan GP -viikonlopun alla Vettel palasi aiheeseen.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Itävallan GP suorana 28.-30.6.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Itävallan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Lopettamispyörittely on liittynyt erityisesti siihen, miten nihkeästi Vettel on esiintynyt tällä kaudella F1-ympyröissä. Saksalainen on todella kovan haasteen uudelta tallikaveriltaan Charles Leclerciltä, minkä lisäksi Ferrari on ollut jatkuvasti alakynnessä Mercedestä vastaan.

Muun muassa Vettelin motivaatio ja sarjassa jatkamishalut ovat olleet kyseenalaistuksen kohteina.

Lisää vettä myllyyn saatiin Kanadassa, jossa Vettel tunsi joutuneensa oikeusmurhan kohteeksi. Tuolloin Vettel menetti kisan voiton Mercedeksen brittikuski Lewis Hamiltonille saamansa aikarangaistuksen myötä.

– Tämä ei ole enää se laji, johon rakastuin, Vettel totesi tuolloin.

Nyt Vettel on hieman toisella kannalla.

– Nämä nykyautot ovat erittäin nopeita ja niitä on hauska ajaa. Onko tuolla asioita, joita voimme tehdä paremmin? Mielestäni kyllä, Vettel totesi Itävallassa lehdistötilaisuudessa, viitaten muun muassa lajin sääntöihin.

– Mutta ajan nyt ja mitä itse tiedän, niin ajan myös ensi vuonna, Vettel jatkoi ja antoi suoran vastauksen spekulaatioiden keskelle.

Vettel itse on toiveikas F1-sarjan rengasvalmistajan Pirellin tämän päivän kokouksesta, jossa pohditaan sitä, palataanko sarjassa käyttämään viime vuoden renkaita.

– On helppo sanoa, että meillä on ollut enemmän ongelmia renkaiden kanssa mitä Mercedeksellä on ollut, Vettel puhui Ferrarin vaikeuksista.

Lue myös:

    Uusimmat