Lola Odusoga kertoo elämäänsä helpottaneesta oivalluksesta: "Se on siinä"

6:15
Katso video – Lola Odusoga kertoo kokemuksistaan missinä: "Reisiäni vahdittiin koko ajan"

Lola Odusoga kertoo Instagramissa oivalluksesta, jonka hän kuvailee helpottaneen elämäänsä.

Mallina, juontajana ja ex-missinä tunnettu Lola Odusoga, 45, jakoi Instagram-tililleen näyttävän mustavalkokuvan, jonka yhteyteen hän kirjoitti painavaa asiaa itsevarmuudesta ja muiden mielipiteistä.

Odusoga aloittaa tekstinsä luetellen negatiivisia asioita, joita ihmiset voivat tehdä. Lytätä, kadehtia, tuomita, vähätellä, kohdella huonosti ja niin edelleen.

– Eikä ihmiset usko suhun tai arvosta sua. Tuttua? hän kysyy someseuraajiltaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ex-missi jatkaa tekstiään kertoen, että kun hän aikoinaan oppi ja tajusi sen, ettei muiden mielipiteillä ole väliä, helpotti se suuresti hänen elämäänsä. Hän ohjeistaa, ettei hyväksyntää tarvitse tai kannata koskaan hakemalla hakea muilta ihmisiltä, sillä se on hänen mukaansa "loputon tie, jolla ei koskaan tule tyytyväiseksi".

– Itsensä ja tekemisensä kun hyväksyy, se on siinä, hän kirjoittaa.

– Mä tiedän itse mitä olen, tiedän mitä osaan ja mitä en, tiedän syyt miksi jotain teen ja jotain en, miksi jotain tapahtuu ja miksi jokin jäi lopulta tapahtumatta. Tiedän itse mitä olen saavuttanut ja mitä on jäänyt saavuttamatta, hän jatkaa.

Odusoga kirjoittaa, etteivät muilta ihmisiltä tulevat ennakkoluulot tai kyseenalaistamiset estä häntä. 

– Oon kokenut sellasen matkan omassa elämässäni, että moni ei edes käsitä. Ja varmasti me kaikki olemme omalla tavallamme, mutta ne matkat ovat erilaisia. Mun oman matkani ansiosta mua ei tuntemattoman eikä tutunkaan mielipiteet mun elämästä ja kyvyistä ohjaa tai horjuta suuntaan tai toiseen, hän raapustaa.

– Älä säkään anna muiden mielipiteiden ohjata sun elämää. Elä omaa elämääsi, tee omat valintasi, ja toteuta just niitä asioita joita sä haluat. Älä anna muiden lytätä ja pienentää sua, äläkä jää odottamaan hyväksyntää muilta, hän kannustaa.

Odusogan someseuraajat komppaavat tämän rohkaisevaa tekstiä postauksen kommenttikentässä.

– Juuri niin, jokainen elää omaa juuri itselle räätälöityä elämäänsä, se ei todellakaan kuulu muille, yksi seuraaja kirjoittaa.

– Puhun usein samasta asiasta. Tekee niin tai näin, on se jonkun mielestä aina väärin. Kaikkia ei voi miellyttää. Riittää, että arvostaa itseään, toinen komppaa.

– Se on just näin Lola, kolmas kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja