Lola Odusoga täräyttää suorat sanat muiden ulkonäköä murehtiville: "Nenä kohti omaa onnellisuutta"

Erikoishaastattelussa Lola Odusoga 14:29
Lola Odusoga kertoo tunnelmistaan Miss Universum -kisan jälkeen.

Lola Odusoga vaikuttaa olevan kyllästynyt ulkonäkönsä arvostelijoihin.

Malli ja juontaja Lola Odusoga purki somessa turhautumistaan ulkonäköarvostelijoihin.

– Jos medialukutaito on sen verran kehnoa tasoa, ettei vielä näiden kaikkien vuosien jälkeen ymmärrä, että ulkonäköni EI ole minulle ongelma, vaikka se on sitä niin kovin monelle muulle, niin kannattaa miettiä onkohan sitä voinut vahingossa tajuta elämässä pari muutakin juttua sitten hiukan väärin. Vielä ehtii, Odusoga kirjoitti Instagram-postauksessaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Vuoden 1996 Miss Suomi kehotti ihmisiä keskittymään omaan elämäänsä.

– Nenä kohti sitä omaa onnellisuutta ja tasapainoa, niin jää vähän vähemmän aikaa murehtia vieraiden ihmisten tekemistä ja ulkonäköä. Kokeile vaikka, hän kirjoitti julkaisussaan nauruhymiöiden kera.

Odusogan jakama kuva on otettu Seura-lehden kuvauksissa, ja hän muistuttaakin ihmisiä siitä, että vastaavat jutut mediassa tehdään usein paljon julkaisua aikaisemmin valmiiksi.

– Näistäkin kuvauksista ja jutusta on sen verran jo aikaa, että vaikka mediassa just nyt puheenaiheet on mitä on, kannattaa miettiä mahdollisuutta, että tämä ei ole eilen tehty haastis, eikä kyllä liity joihinkin tiettyihin puheenaiheisiin sitten niin millään tavalla, hän kirjoitti julkaisussaan.

Odusoga sijoittui Miss Universum -kilpailussa kolmanneksi vuonna 1996.

Lue myös:

    Uusimmat