Lisa Marie Presleyn tulot julki – eli hulppeasti ja tuhlasi isänsä sadan miljoonan dollarin perinnön

1:30
Elvis Presleyn ainoa lapsi Lisa Marie Presley on kuollut – näin hän seurasi isänsä jalanjälkiä.

Lisa Marie Presley eli luksuselämää veroveloista huolimatta.

NY Postin mukaan torstaina 12. tammikuuta menehtyneen laulaja Lisa Marie Presleyllä oli menehtyessään yli miljoonan dollarin verovelat.

Menehtyneen Presleyn omaisuus on aiheuttanut keskustelua, sillä hänen kerrotaan tuhlanneen isänsä Elvis Presleyn 100 miljoonan dollarin perinnön lukuisten kannattamattomien liiketoimien vuoksi. 

Edesmennyt Lisa Marie joutui paljastamaan taloudellisen tilanteensa julkisuuteen marraskuussa 2022, kun hän kävi katkeraa huoltajuuskiistaa ex-miehensä Michael Lockwoodin kanssa.

The Blastin hankkimat lakiasiakirjat osoittavat, että 54-vuotias Presley ilmoitti omistavansa 95 266 dollaria käteistä ja 714 775 dollarin arvosta osakkeita, joukkovelkakirjoja ja muuta omaisuutta. Samasta asiankirjasta kävi kuitenkin ilmi miljoonan dollarin verovelka, jonka mukaan hänen taloudellisen tilanteensa todettiin olevan miinuksella.

Presleyllä oli myös säännölliset 104 000 dollarin kuukausitulot, joita hän sai Elvis Presley Enterprises -yhtiöltä, josta hänellä oli 15% omistusosuus. Hän ilmoitti myös tienaavansa 4 361 dollaria kuukaudessa Gracelandin työntekijänä Memphisin kartanossa, jossa hän asui isänsä Elviksen ja äitinsä Priscillan kanssa elämänsä alkuvuosina.

Presleyllä oli kuitenkin kallis elämäntyyli, sillä hän ilmoitti kuukausittaisiksi menoikseen 92 000 dollaria. Kulut sisälsivät muun muassa 23 500 dollarin kuukausittaista vuokranmaksua ja 1 708 dollaria ylellisen Maserati-urheiluauton lyhennystä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja