Katso videolta – tässä on Lisa Marie Presleyn viimeiseksi jäänyt julkinen esiintyminen vain kaksi päivää ennen kuolemaa

Viimeiseksi jäänyt esiintyminen Golden Globe -gaalassa – Lisa Marie Presley menehtyi isänsä tavoin yllättäen 54-vuotiaana 0:40
Tässä on Lisa Marie Presleyn viimeiseksi jäänyt esiintyminen Golden Globe -gaalassa

Lisa Marie Presley nähtiin viimeistä kertaa julkisuudessa tiistaina 10. tammikuuta Golden Globe -gaalassa. Hän menehtyi kaksi päivää myöhemmin lähteiden mukaan sydänkohtaukseen.

Edesmenneen "rockin kuninkaan" Elvis Presleyn ainut lapsi Lisa Marie Presley menehtyi torstaina 12. tammikuuta 54-vuotiaana. Mediatietojen mukaan Presley kiidätettiin sairaalaan torstaina ja hän menehtyi sydänkohtaukseen. Kuoleman vahvisti Presleyn äiti Priscilla Presley

Lisa Marie Presley nähtiin julkisuudessa viimeistä kertaa kaksi päivää ennen kuolemaansa, kun hän edusti Golden Globe -gaalassa tiistai-iltana 10. tammikuuta. Lähteiden mukaan Presley oli vaikuttanut gaalassa huonovointiselta ja oli muun muassa tukeutunut edesmenneen isänsä ystävään Jerry Schillingiin punaisella matolla.

Sosiaalisessa mediassa Presleyn viimeiseksi jäänyttä haastattelua arvioineiden mukaan tämän puhe olisi ollut tavallista hitaampaa ja hän olisi muutenkin näyttänyt "hauraalta". 

Presleyn kävely Schillingin käsipuolessa tallentui kameroihin Golden Globe -gaalassa, ja voit katsoa sen yllä olevalta videolta. 

Elvis Presley menehtyi 42-vuotiaana elokuussa 1977, ja myös hänen kuolemansa aiheutti sydän. Lisa Marie Presleyn legendaarinen isä menehtyi sydämen rytmihäiriöön. Elvis Presley olisi täyttänyt 8. tammikuuta 88 vuotta.

Priscilla Presley, 77, julkaisi tiedon hänen ja Elvis Presleyn ainoan lapsen poismenosta tiedotteella.

– Joudun raskaalla sydämellä jakamaan nämä musertavat uutiset, että kaunis tyttäreni Lisa Marie on jättänyt meidät, Priscilla Presley totesi asiasta julkaistussa lausunnossa.

– Hän oli mitä intohimoisin, vahvin ja rakastavin nainen, jonka olen koskaan tuntenut. Pyydämme yksityisyyttä aikana, jolloin yritämme käsitellä tätä musertavaa menetystä. Kiitos kaikille rakkaudestanne ja rukouksistanne. Tällä hetkelle emme tule kommentoimaan asiaa enempää. 

Katso yllä olevalta videolta ote Lisa Marie Presleyn viimeiseksi jääneestä hetkestä julkisuudessa.

Alla olevalta videolta näet, kuinka Lisa Marie Presley seurasi isänsä jalanjälkiä.

Elvis Presleyn ainut jälkeläinen Lisa Marie Presley on kuollut – näin hän seurasi isänsä jalanjälkiä 1:30

Lue myös:

    Uusimmat