Lähteet: Lisa Marie Presleylle määrättiin elvytyskielto

Viimeiseksi jäänyt esiintyminen Golden Globe -gaalassa – Lisa Marie Presley menehtyi isänsä tavoin yllättäen 54-vuotiaana 0:40
Tässä on Lisa Marie Presleyn viimeiseksi jäänyt esiintyminen Golden Globe -gaalassa

Lisa Marie Presleylle kerrotaan määrättäneen elvytyskielto.

Edesmenneen Elvis Presleyn ainut lapsi, laulaja Lisa Marie Presley menehtyi torstaina 12. tammikuuta 54-vuotiaana. Mediatietojen mukaan Lisa Marie Presley kiidätettiin torstaina sairaalaan, jossa hän menehtyi.

Presleyn taloudenhoitaja löysi hänet tiedottomana hänen Kaliforniassa sijaitsevasta kodistaan torstaiaamuna. Presleyn ex-puoliso Daniel Keough elvytti häntä ensihoitajien saapumiseen saakka.

Page Sixin ja TMZ:n nyttemmin saamien tietojen mukaan Presleyn sydän pysähtyi sairaalassa useammin kuin kerran. Presleyn tila oli lehtitietojen mukaan kriittinen, jonka vuoksi tämän perhe määräsi tälle elvytyskiellon siltä varalta, että hänen tilansa romahtaisi jälleen.

Presleyn kerrotaan menehtyneen toisen sydämen pysähtymisen seurauksena.

Presleyn kuoleman vahvitsti tämän äiti Priscilla Presley

– Joudun raskaalla sydämellä jakamaan nämä musertavat uutiset, että kaunis tyttäreni Lisa Marie on jättänyt meidät, Priscilla Presley kertoi asiasta julkaistussa lausunnossa.

– Hän oli mitä intohimoisin, vahvin ja rakastavin nainen, jonka olen koskaan tuntenut. Pyydämme yksityisyyttä aikana, jolloin yritämme käsitellä tätä musertavaa menetystä. Kiitos kaikille rakkaudestanne ja rukouksistanne. Tällä hetkellä asiaa ei tulla kommentoimaan enempää. 

Juttua täydennetty 14.1. klo 11:22: Lisätty tieto Presleyn löytymisestä tiedottomana sekä elvytyksestä.

Juttua muokattu 17.1. kello 15:15: Lisa Marie Presleyn sydän pysähtyi.

Lue myös:

    Uusimmat