Lisa Marie Presleyn kaksosten huoltajuudesta voi syttyä kiista

4:36
Elvis ja Lisa Marie Presleyn kuolemissa kylmäävä samankaltaisuus – viihdetoimittaja avaa tapahtumia

Lisa Marie Presleyn kaksosten huoltajuudesta saattaa tulla oikeustaisto.

Torstaina 12. tammikuuta menehtyneellä Lisa Marie Presleyllä oli neljä lasta, mukaan lukien 14-vuotiaat kaksostytöt Harper ja Finley. TMZ:n tietojen mukaan on mahdollista, että kaksosten huoltajuudesta syntyy kiista Presleyn perheenjäsenten välille.

TMZ:n lähteiden mukaan Harperin ja Finleyn isä, kitaristi Michael Lockwood on tarpeen vaatiessa valmis menemään jopa oikeuteen saadakseen lastensa täyden huoltajuuden.

– Helvetissä tulee olemaan kylmä ennen kuin hän antaa periksi lastensa huoltajuudesta, eräs lähde kertoo lehdelle.

Kaksosten huoltajuus oli aikaisemmin 60 prosenttisesti Presleyllä ja 40 prosenttisesti Lockwoodilla. Kalifornian lain mukaan Lockwoodin kuuluisi normaalisti saada lastensa täysi huoltajuus, ellei tuomari katso tämän olevan kykenemätön huolehtimaan lapsistaan.

TMZ kertoo, että myös Presleyn ex-puoliso Danny Keough olisi mahdollisesti hakemassa Harperin ja Finleyn huoltajuutta. Presley ja kaksoset asuivat Presleyn kuoleman aikaan Keoughin kanssa, jonka kerrotaan kokevan itsensä kaksosten isäpuoleksi.

Lockwoodin ja Keough'n kerrotaan olevan huonoissa väleissä keskenään, joka saattaa mutkistaa mahdollista kiistaa entisestään.

TMZ:n tietojen mukaan ei ole myöskään poissuljettua, etteivätkö Presleyn äiti Pricilla Presley tai tytär Riley Keough hakisi kaksosten huoltajuutta.

Kaiken lisäksi Harper ja Finley ovat sen ikäisiä, että tuomari antaa painoarvoa myös heidän mielipiteilleen. Ainakaan toistaiseksi ei ole tiedossa, mitä kaksoset ajattelevat huoltajuudestaan.Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja