Lionel Messi palasi Barcelonan harjoituksiin

Jalkapallosuuruus Lionel Messi päätti viime viikolla ympärillään pyörineen siirtosirkuksen, kun hän ilmoitti pelaavansa alkavan kauden Barcelonassa. Maanantaina mies sitten palasi käytännön jalkapalloelämään, kun hän saapui Barcelonan harjoituskeskukseen.

Messiä vastassa Ciutat Esportiva -keskuksen porteilla oli joukko tv- ja lehtikuvaajia, kun hän kurvaili paikalle autollaan hieman vaille kello neljä iltapäivällä paikallista aikaa. Noin puolitoista tuntia myöhemmin edessä olisi ensimmäinen harjoitus uuden Barca-valmentaja Ronald Koemanin johdolla.

Barcelonaa 13-vuotiaasta alkaen edustanut Messi, 33, järisytti jalkapallomaailmaa elokuun lopulla viestittäessään seuralle halustaan lähteä muualle. Argentiinalaislegenda kuitenkin pyörsi päätöksensä kertoen jatkavansa Barcelonassa. Messin mukaan ainoa tie ulos katalonialaisseurasta olisi ollut oikeustaisto, johon hän ei kuitenkaan halunnut ryhtyä.

– En koskaan menisi oikeuteen Barcaa vastaan, koska se on seura, jota rakastan. Seura antoi minulle kaiken siitä lähtien, kun saavuin tänne, Messi totesi.

– Se on elämäni seura, olen tehnyt elämäni täällä.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja