Linnan juhlien legendaarisen boolin resepti muuttuu – juomaan lisätään yksi uusi merkittävä ainesosa

Presidentti Niinistö kertoo itse, millaiset ovat tämän vuoden Linnan juhlat – MTV paikalla vuoden odotetuimpien juhlien tiedotustilaisuudessa 17:58
Presidentti Niinistö kertoo itse, millaiset ovat tämän vuoden Linnan juhlat. MTV oli paikalla vuoden odotetuimpien juhlien tiedotustilaisuudessa.

Linnan juhlien boolireseptiä on muutettu.

Itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta koittavien Linnan juhlien tiedotustilaisuudessa kerrottiin perjantaina 29. marraskuuta, että vaikka monet perinteet säilyvät itsenäisyyspäivän vastaanotolla, jotkin asiat muuttuvat. Yksi näistä on Linnan juhlien tunnettu ja legendaarinen booli, jonka reseptiä on tänä vuonna uudistettu. 

Linnan juhlien tiedotustilaisuudessa kerrottiin, että perinteiseen boolireseptiin on lisätty yksi uusi, merkittävä ainesosa. Tiedotustilaisuudessa kerrottiin, että kyseinen ainesosa, joka kuitenkin luonnollisesti on salainen, tekee boolin mausta "paremman". 

Boolin pohja on muuttunut ja uusi, salainen ainesosa lisätään siihen presidentinlinnassa. Booli valmistetaan tänä vuonna kokonaan luomutuotteista. 

Lue myös:

    Uusimmat