Lindsay Lohan: Olen kuin Marilyn Monroe

Näyttelijä Lindsay Lohan vertaa itseään edesmenneeseen filmitähti Marilyn Monroeen.

Susan Bernardsin uudessa kirjassa Marilyn: Intimate Exposures näyttelijä Lindsay Lohan, 25, kertoo kauniista vaaleaveriköstä ja väittää, että ei halua olla "julkkis".

Marilyn oli kaunis paha tyttö tiukassa, ruusunpunaisessa mekossa. Rooli, jota hän veti, oli vahva ja kontrolloiva, minkä alitajuisesti ymmärsin jo 12-vuotiaana olevan tärkeä ominaisuus naisessa. Ymmärrän valokuvaaja Bruno Bernardin ilmauksen "vaati yli-inhimillisen paljon olla Marilyn". Samastun siihen, Lohan kertoo.

Lähinnä rikoksistaan viime aikoina otsikoissa ollut Lohan ei kuitenkaan lopettanut siihen verratessaan yhtäläisyyksiä hänen ja Monroen välillä.

– Ihmiset ovat mielessään luoneet kuvan siitä kuka olen ja käyttäytyvät kuin sisälläni ei olisi todellista ihmistä. Aivan kuten Marilynin kävi, Lohan jatkaa.

Kuten Monroe, Lohan haluaa tulla tunnetuksi mieluummin näyttelijätaitonsa takia kuin ongelmaisen yksityiselämänsä tähden.

– Marilyn ei koskaan halunnut olla vain julkkis. En myöskään minä… ajattelin aina, että filmitähtien elokuvat pysyvät ikuisesti ihmisten mielissä, mutta nykyajan filmit eivät pysy. En halua, että minut muistetaan henkilönä, joka halusi tulla valokuvatuksi, joka käy ulkona ja joutuu vaikeuksiin. Marilyn sanoi, ettei hänellä ollut vakaata pohjaa elämälle, mutta hän teki todella töitä sen eteen. Olen yrittänyt pyrkiä samaan… Uskon itseeni ja siihen, että olen hyvä näyttelijä, Lohan kuvailee.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja