Lily Allen raivostui: Ei saanut kutsua kuninkaallisiin häihin

Vuosituhannen häiksi kutsutun megatapahtuman, prinssi Williamin ja Kate Middletonin häiden, julkkisvieraat ovat kaikki vihdoin julki.

Liki kaksi miljardia tv-katsojaa ympäri maailmaa voi bongata 1 900 häävieraiden joukossa julkisuudesta tuttuja kasvoja. Poptähti Lily Allenia ei kuitenkaan kutsuvieraiden joukossa nähdä. Allen kertoo Twitter-sivustolla olevansa poissa tolaltaan siitä, että laulaja Joss Stone sai kutsun häihin, muttei hän.

– Miksi Joss Stone sai kutsun, mutten minä? Lauloimme molemmat Dianan muistokonsertissa, Allen kirjoittaa Twitterissä.

Julkkisvieraista tunnetuimmat ovat ehdottomasti Victoria ja David Beckham. Beckhamin pariskunnan lisäksi häähumussa nähdään prinsessa Dianan hyvä ystävä, tämän hautajaisissa koskettavan Candle in the Wind -laulun esittänyt Elton John.

Myös popin kuningatar Madonnan entinen aviomies, ohjaaja Guy Ritchie on kutsuttujen joukossa. Mr Beanina tutuksi tullut Rowan Atkinson on myös saanut himoitun kutsun, sillä hän on prinssi Charlesin hyvä ystävä. Lisäksi brittinäyttelijätär, Todella upeeta -sarjasta tuttu Joanna Lumley saapuu häihin.

Kokaiinin käytöstään julkisesti puhunut seurapiirijulkkis Tara Palmer-Tomkinson kuuluu myös kuningasperheen ystäväpiiriin ja on saanut kutsun hääjuhlaan. Vieraiden joukossa nähdään myös julkkisvalokuvaaja Mario Testino.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat