Lily Allen myy jalkakuviaan netissä – seuraajat hermostuivat

Artisti pyytää tilaajiltaan kuukausittaista 10 dollarin maksua jalkakuviensa katsomisesta.

Englantilainen laulaja-lauluntekijä Lily Allen, 39, liittyi vastikään aikuisviihteestä tunnetulle OnlyFans -sivustolle. Ensimmäisen jalkakuvansa hän julkaisi sivustolle 25. kesäkuuta.

Allen kommentoi uutta bisnestään BBC:n Miss Me? -podcastissa viime viikolla. Laulajatar julkaisi podcastista lyhyen videopätkän Instagram-tililleen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Koen tämän itseasiassa erittäin voimaannuttavaksi, Allen kertoo juontajaparilleen.

Minua on seksualisoitu todella nuoresta iästä lähtien, ja kaikki muut kuin minä ovat tehneet rahaa asialla, Allen jatkaa.

On todella hauskaa olla kontrollissa jostakin niin hölmöstä.

Allen mainitsi jalkakuvabisneksestään ensimmäisen kerran 17. kesäkuuta julkaistussa podcast-jaksossa. Tällöin laulaja kertoi idean lähteneen hänelle pedikyyrejä tehneeltä kosmetologilta.

Allenin Instagram-julkaisu on saanut lukuisia negatiivisia kommentteja laulajan seuraajilta. Useat ovat sitä mieltä, että jo valmiiksi rikkaiden julkkisten siirtyminen OnlyFans-bisnekseen on typerää, sillä he eivät tee sitä rahan vuoksi.

– Miksi käytät hyväksesi toimialaa, jota työväen luokassa olevat ihmiset tarvitsevat selviytyäkseen? joku kirjoittaa.

– Onneksi hänellä on hauskaa. Toiset tekevät sitä elääkseen, toinen närkästyy.

Lily Allen nousi julkisuuteen vuonna 2008 kappaleellaan Fuck You. Laulaja on julkaissut musiikkia viimeksi vuonna 2018. Hän on myös näytellyt useissa elokuvissa.

Lue myös:

    Uusimmat