Mainos

Liikuttavaa uskollisuutta! Koira on odottanut menehtynyttä omistajaansa sairaalan edessä kuukausien ajan

Monet asiat elämässä muuttuvat, mutta koirien uskollisuus on ja pysyy. Sen todistaa tarina koirasta, joka ei ole suostunut poistumaan sairaalalta, jonne sen omistaja tuotiin kuukausia sitten.

Viimeiset kahdeksan kuukautta suloinen Negão-pentu on viettänyt brasilialaisen sairaalan ulkopuolella odottaen omistajansa paluuta. Se menetti yllättäen elämänsä tärkeimmän ihmisen, ja mikä surullisinta, koiralla itsellään ei ole siitä aavistustakaan. 

Henkilökunta antaa koiralle ruokaa ja lämpöä 

Kaikki alkoi siitä, kun koiran omistaja sairastui vakavasti. Koira seurasi ambulanssilla sairaalaan vietyä miestä ja jäi odottamaan omistajansa paluuta. Uskollinen koira ei voinut muuta kuin istua ja odottaa. Se odotti viikkoja ja kuukausia jälleennäkemistä, jota ei koskaan tulisi. Omistaja nimittäin menehtyi sairauden uuvuttamana kuukausien taistelun jälkeen. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Sairaalan henkilökunta huomasi pian Negãon, joka aina ambulanssin saapuessa riensi katsomaan, olisiko hänen omistajansa vihdoin siellä. Koiran surullisen kohtalon huomanneet työntekijät ovatkin pitäneet huolen siitä, että koiralla on aina saatavilla vettä ja ruokaa. 

Omistajan kuoleman jälkeen eläinsuojelutyöntekijät ottivat koiran huostaansa. Se löysikin nopeasti uuden kodin, kunnes se palautettiin eläinsuojaan karkailujen vuoksi. Koira karkasi nimittäin aina mahdollisuuksien mukaan sairaalan pihalle.  

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Sairaalahenkilökunta ja eläinsuojelutyöntekijät päättivät lopulta pitää yhdessä huolta tästä uskollisesta koirasta. He pitävät nykyisin yhdessä huolta sen terveydestä, tuovat ruokaa ja käyttävät kävelyllä.

– Se pysyy täällä niin kauan, kunnes se päättää lähteä. Niin kauan, kun se pysyy täällä, me annamme sille lämpöä ja rakkautta, jota se tarvitsee, sairaalasta kerrotaan.

Video: Katso videolta urhean Wanda-koiran tarina sitkeydestä ja elämänilosta. 

0:37

Lähde: TheDodo 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.