Lewis Hamiltonista hälyttäviä tietoja – Mercedes varautuu jo korvaajan ottamiseen

Rajuista selkäkivuista kärsineen Lewis Hamiltonin toipuminen jo ensi viikonloppuna Kanadassa ajettavaan seuraavaan F1-kisaan on sen verran epävarmaa, että Mercedes on joutunut jo hälyttämään varakuljettajan valmiiksi.

Hamilton tuskaili selkävaivojen kanssa heti perjantaista lähtien. Sunnuntain Azerbaidzhanin kisassa hän tiedotti jo puolivälissä tiimilleen, että kivut alkoivat olla sietämättömiä.

Nyt edessä on raskas siirtymä Kaukasukselta Kanadaan, jossa ajetaan Montrealin osakilpailu heti tulevansa viikonloppuna. Mercedes varautuu jo pahimpaan.

– En ole nähnyt häntä enkä puhunut hänen kanssaan, mutta sen voi nähdä, ettei kyse ole enää lihasvammasta, kommentoi tallipäällikkö Toto Wolff RaceFans-sivuston mukaan.

– Se on mennyt selkärankaan, ja sillä voi olla seurauksia, Wolff varoitteli.

Wolffin mukaan Mercedeksellä on olemassa ratkaisu, jos toinen kuljettajista ei pysty syystä tai toisesta ajamaan. Bakussa paikalla oli ex-F1-kuski Stoffel Vandoorne, joka toimi ohessa F1TV:n asiantuntijana.

Hamiltonin tuskaa on pahentanut Mercedeksen auton taipumus hyppiä ylös alas suorilla ajettaessa. Tätä aerodynaamista ilmiötä tiimi ei ole yrityksistä huolimatta saanut ratkaistua. Wolff pahoitteli tilannetta Hamiltonille Bakun kisan päätteeksi.

– Tiedän, että tämä on aika paskalaatikko ajaa. Anteeksi siitä, Wolff totesi.

Lue myös:

    Uusimmat