Lewis Hamilton pudotti linjauksellaan kylmän suihkun haastajiensa niskaan – "Seuraavat kahdeksan kuukautta kertovat"

Lewis Hamilton kertoo tuntevansa yhä paloa formula ykkösiä kohtaan. Seitsemän maailmanmestaruuden ja 15 ajetun kauden jälkeen hän ei usko vielä saaneensa lajista tarpeeksi.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Bahrainin GP suorana 26.-28.3.
Pe: harjoitukset klo 13.25 ja 16.55.
La: harjoitukset klo 13.55, aika-ajot klo 16.55, ennakkotunnelmat klo 16.00
Su: Bahrainin GP klo 18.00, ennakkotunnelmat klo 17.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Hamilton teki Mercedeksen kanssa vain vuoden jatkosopimuksen, mikä herätti spekulaatioita uran mahdollisesta päättymisestä tähän kauteen.

Tällä kaudella Hamiltonilla on mahdollisuus varmistaa historiallinen kahdeksas F1-mestaruus ja ohittaa sillä Michael Schumacher kaikkien aikojen tilaston kärjessä. Siihen hän ei kuitenkaan suunnittele uransa lopetusta.

– Rakastan sitä, mitä teen. Olen tänne tullessani enemmän innoissani kuin aikoihin. Tästä tulee todella hieno taistelu, tavalla tai toisella. Sitä olen aina rakastanut, Hamilton intoili.

– Tässä nykyisessä tilanteessani minusta ei tunnu siltä, että tämä olisi loppu, hän kommentoi torstaina Bahrainissa uransa jatkoa.

F1-sarjalla on edessään murrosvaihe, kun nykyiset autot poistuvat käytöstä ja tilalle tulee kaudesta 2022 entistä pelkistetymmät ajokit. Myös tallien voimasuhteet voivat heilahtaa uuden kulukaton myötä. Se oikeastaan vain houkuttelee Hamiltonia jatkamaan sen sijaan, että hän miettisi lopettamista.

– Ensi vuonna tapahtuvat muutokset ovat jännittäviä. Minusta tästä voi tulla tähän asti kiinnostavin kausi. Meillä on uusia tiimejä, ja uusia formaatteja on tulossa, Hamilton viittasi kauden uudistukseksi suunniteltuun sprinttikisaan.

– Ei minusta tunnu siltä, että tämä olisi lopussa. Seuraavat kahdeksan kuukautta kertovat, että olenko valmis lopettamaan vai en. En henkilökohtaisesti usko, että teen sitä, mutta ei sitä koskaan tiedä, hän ennakoi.

Sarjassa on rutkasti nuoria lupaavia kuskeja, jotka vain odottavat vuoroaan päästä haastamaan Hamilton. Sitä hän ei kuitenkaan pelkää.

– En luovuta silloin, kun touhu muuttuu totiseksi. Halusin yhden vuoden diilin, mutta olen täysin sitoutunut tähän lajiin, hän vakuutti.

Lue myös:

    Uusimmat