"Mies on ainakin täysin valmis" – Valtteri Bottas kertoo Mercedeksen painaneen tukka putkella töitä ennen F1-avausta

Valtteri Bottas osaa ottaa F1-kauden avauksen rennosti vastaan, sillä hän kokee ainakin itse tehneensä kaiken tarvittavan valmistautumisen uutta hyökkäystä varten. Mercedeksen iskukyky on vielä iso arvoitus.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Bahrainin GP suorana 26.-28.3.
Pe: harjoitukset klo 13.25 ja 16.55.
La: harjoitukset klo 13.55, aika-ajot klo 16.55, ennakkotunnelmat klo 16.00
Su: Bahrainin GP klo 18.00, ennakkotunnelmat klo 17.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Mercedes sai takkuisen alun vain kolmepäiväiseksi tänä vuonna typistetyissä talvitesteissä. Ainakin tiimin omasta mielestä sille jäi vielä paljon parannettavaa kautta varten.

Reilun viikon aikana on tapahtunut edistystä, mutta Bottaksella ei vielä ole vertailukohtaa siitä, mihin työ alkukaudesta riittää.

– Nyt olemme testien ja ekan kisan välissä tehneet paljon duunia, ja uskon, että olemme löytäneet sitä kautta suorituskykyä. Turha sen enempää spekuloida, että missä mennään muihin tiimeihin verrattuna, mutta Red Bull on ainakin tosi vahva, Bottas ennakoi.

– Ainakin pääsemme tähän viikonloppuun siinä tilanteessa, että säädöt ovat parhaat mahdolliset. Vielä ei voi tietää, kuinka paljon olemme kuroneet kiinni testien jälkeen ja kuinka paljon voimme ottaa opiksemme harjoituksissa.

Bottas kertoi ennen Bahrainin testejä, että hän lähtee kauteen entistä periksiantamattomammalla asenteella. Tänä vuonna hänen on tarkoitus etsiä yhä uusia keinoja tallikaverinsa Lewis Hamiltonin kukistamiseen.

– Itse olen todellakin odottanut, että kausi viimeinkin alkaa.

– Mies on ainakin täysin valmis, ja kaikki muuten hyvin. Nyt vain odotetaan, että päästään itse asiaan, Bottas totesi latautuneena.

Lue myös:

    Uusimmat