Lewis Hamiltonilta paljastus Mercedes-neuvotteluista – otti Valtteri Bottaksen tilanteen esiin

Seitsenkertainen F1-mestari Lewis Hamilton kertoo jo aloittaneensa neuvottelut jatkosopimuksesta Mercedeksen kanssa. Hän haluaa myös Valtteri Bottaksen jatkavan tallissa.

Hamilton teki viimeisimmän vuoden jatkosopimuksen vasta talvitauon aikaan. Tuolloin hän lupasi, että seuraavasta jatkosta keskustellaan jo aikaisemmin. Näin on myös käynyt.

– Olemme aloittaneet keskustelut. Ei siitä paljoa muuta sanottavaa ole, mutta olemme aloittaneet neuvottelut, ja asiat näyttävät positiivisilta, Hamilton kommentoi torstaina Itävallan GP:n lehdistötilaisuudessa.

– Toivon, että saan hoidettua sen vähän nopeammin tällä kertaa. Se on myös ollut aika rentoa. Yleensä välttelemme sitä kauden aikana, koska se on häiriöksi, mutta nyt se tehdään niin, ettei se on hankalaa, hän jatkoi F1.comin haastattelussa.

– Minulla on myös hyvä yhteys (tallipäällikkö) Toto (Wolffiin). Toivon, että saamme jotain aikaiseksi pian.

Hamiltonin lisäksi myös Valtteri Bottaksella on sopimus katkolla. Tämän tilanne on kuitenkin huomattavasti epävarmempi, sillä Mercedes miettii vielä, jatkaako se suomalaisen sopimusta vai ottaako tilalle Williamsilla ajavan suojattinsa George Russellin.

Hamilton olisi halukas jatkamaan Bottaksen talliparina.

– Valtteri on tallikaverini nyt, ja meillä on kummallakin ollut urallamme ylä- ja alamäki. Kuten olen sanonut, minusta hän on fantastinen tallikaveri enkä välttämättä näe tarvetta muuttaa sitä, Hamilton totesi.

Lue myös:

    Uusimmat