Lewis Hamilton muisteli Valtteri Bottakselle hämmentävää Suomi-kokemustaan – suorasukainen tapa yllätti totaalisesti

F1-talli Mercedeksen kuljettajakaksikko Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas heittivät toisilleen kysymyksiä Mercedeksen tuoreella YouTube-videolla. Läpikäynnissä esille nousi myös Hamiltonin takavuosien ”hämmentävä” Suomi-vierailu.

Videolla Hamilton kysyi Bottakselta sitä, mikä on hulluinta, mitä tämä on ikinä tehnyt.

Bottas alkoi pohtimaan avantouintia, joka saattaa näyttää ulkomaalaisten silmiin hullulta tavalta.

Tässä vaiheessa Hamilton nosti esiin oman muistonsa.

Hamilton kertoi, kuinka hän oli ollut vierailulla Suomessa edesmenneen formulalääkärin Aki Hintsan luona. Hintsa oli pyytänyt britin saunaan. Hamiltonin mukaan hän oli aiemmin käynyt saunassa – joskin uimahousut jalassa.

Hamilton muistaa yllättyneensä jo pihalla, kun selvisi, että saunarakennuksessa onkin saunan lisäksi myös oleskelutila. Paikalla oli Hamiltonin ja Hintsan lisäksi Hamiltonin entinen valmentaja Adam Costanzo.

– Yhtäkkiä Aki veti itsensä täysin nakuksi edestämme. Olimme vain, että ”okei…”, outoa. Muistan, ettemme riisuuntuneet edes koulussa koskaan toistemme edessä, koska se olisi ollut kummallista, Hamilton toteaa videolla.

Muistelussa käännyttiin tämän jälkeen saunan puolelle.

– Muistan, kun istuimme siellä Adamin kanssa ja yritimme peitellä itseämme. Aki vain totesi, että ”tämä on erittäin hyvä sauna”, Hamilton nauroi, imitoiden Hintsaa istumassa haarat levällään saunan lauteilla.

Tämän jälkeen Hamilton mainitsee sen, miten Hintsa rynnännyt ulos kierimään lumeen.

– Tervetuloa Suomeen, Bottas totesi tarinaa kuunneltuaan.

Saunatarina näkyy alla olevan videon loppuvaiheilla.

Lue myös:

    Uusimmat