Leo Komarov yritti härnätä Markus Nurmea ja otti pelikiellon – TPS-tähti jätti eleet väliin

Leo Komarov yrittää härnätä Markus Nurmea, käytöskympillä pihalle 1:06
Leo Komarov yrittää härnätä Markus Nurmea, käytöskympillä pihalle

Leo Komarov ei lähde HIFK:n mukaan Vaasan reissulle. Syy? Hän yritti härnätä TPS:n tähtihyökkääjää Markus Nurmea.

Komarov yritti päästä Nurmen ihon alle perjantain ottelun jatkoajan lopulla. Kun molemmat kumartuivat aloitukseen, Komarov alkoi huitoa Nurmea päin. Lopulta HIFK-väriläiskä löi Nurmen mailan jäähän.

Ottelun päätuomarit tuomitsivat Komaroville kymmenen minuutin käytösrangaistuksen.

– Sillä oli jotkut omat jutut menossa. Ei varmaan halunnut lähteä Vaasaan seuraavaan peliin tai jotain, ja saa nyt huilin. Ihan hauska tilanne, Nurmi kommentoi Komarovin toimia.

Video tilanteesta näkyy jutun yläreunasta.

Komarov sai kolmannen kympin (2x 10 min + 1x 25 min), mikä tietää Liigan säännöillä sitä, että hän saa automaattisen yhden ottelun pelikiellon.

– Ei ollut missään nimessä taktinen, Komarov jyrähti.

– Jokainen tietää, mikä mun rooli on. Noita sattuu välillä. Näyttää hyvältä, kun on vähän jäähyminuutteja, Komarov huikkasi.

Väännön toinen osapuoli Nurmi nousi isoon rooliin, kun hän ratkaisi ottelun TPS:lle. Nurmi upotti oman rankkarinsa sisään, mikä varmisti TPS:lle 3–2-voiton.

– Tiedämme hyvin sen, että mikä meidän tilanteemme on. Jokainen piste on elintärkeä. Hieno ja tärkeä voitto, Nurmi iloitsi.

Nurmi aiheutti marraskuussa pienimuotoisen kohun Helsingissä, kun hän tuuletti härskillä tavalla HIFK-faneja päin. 

Tällä kertaa hän ei tehnyt käytännössä minkäänlaista elettä.

Tekikö mieli tuulettaa?

– Nooo. ei nyt mitenkään erikoisemmin. Hyvä, että sai tehtyä ratkaisumaalin. Säästetään tuollaiset myöhempään, Nurmi kuittasi hymyissä suin.

TPS nousi nyt pudotuspeliviivan yläpuolelle yhdeksänneksi. Sen matka jatkuu Helsingistä Raumalle, missä se kohtaa lauantaina Lukon.

Lue myös:

    Uusimmat