Leijonaraati: Suomen yllätystappiosta tiukkaa kritiikkiä Jukka Jaloselle: "Luokatonta"

Leijonaraati: Suomen yllätystappio kovan ruodinnan kohteena – Jukka Jaloselle kritiikkiä: "Se oli luokatonta" 12:12
Leijonaraati ruoti kriittisesti Suomen torstaista Itävalta-tappiota.

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen osoitti Leijonaraadissa syyttävää sormea Leijonien päävalmentajan Jukka Jalosen suuntaan Itävallalle kärsityn shokkitappion jälkeen.

Suomi koki torstaina MM-kisoissa dramaattisen yllätystappion Itävallalle maalein 2-3. Leijonat johti ottelua jo kahdella maalilla, mutta niin vain Itävalta punnersi ensin rinnalle ja lopulta ottelun viimeisellä sekunnilla ohi.

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen suuntaa syyttävän sormensa enemmänkin Leijonat-luotsin Jukka Jalosen suuntaan kuin joukkueen.

– Pistän aika paljonkin Jukka Jalosen piikkiin. Toinen erä oli jo Tshekkiä vastaan oireellista. Nyt se oli luokatonta. Tämä on myös valmennuksellinen asia. En olisi tätä nuorta ja nimetöntä joukkuetta ensimmäisenä heittämässä bussin alle, Sihvonen kritisoi Huomenta Suomen Leijonaraadissa.

Mikä Leijonien pelaamisessa oli niin luokatonta? Katso analyysi pääkuvan videolta.

Sihvonen kuitenkin korostaa, ettei aihetta paniikkiin vielä ole. Jalonen on ennenkin näyttänyt osaavansa kääntää karvaat tappiot voimavaraksi.

– Jukkaan me luotamme. Jukka Jalonen on aina ollut parhaimmillaan näissä hetkissä, kun hänellä tulee pieni ryppy tuohon silmien väliin ja on vähän harmissaan ja vihoissaan. Hän osaa korjata tämän, Sihvonen sanoo.

– Tämän joukkueen ydin on rallatellut nyt puolitoista kuukautta ohutta yläpilveä ja voitosta voittoon. Nyt oli ehkä ensimmäinen kerta, kun olikin toisenlainen haaste. Nyt ei vain osanneet siihen tarttua ja vähän meni pupu pöksyyn ja itseluottamuskin alkoi pettää.

Pääkuvan videolla lisää Leijonaraadin mietteitä Leijonien Itävalta-tappion syistä ja jälkiseuraamuksista. Petteri Sihvonen ja Janne Pesonen pohtivat myös joukkueen ykkösketjun tilannetta.

Leijonat koki shokkitappion – Jukka Jalonen kommentoi niukin sanoin 0:40
Näin Jukka Jalonen kommentoi Itävalta-tappiota.

Lue myös:

    Uusimmat