Leikitkö liian vaikeasti tavoiteltavaa?

Oletko sinä passiivinen, kiireinen tai hidas vastaamaan viesteihin? Leikitkö liian vaikeasti tavoiteltavaa?

Osa naisista leikkii vaikeasti tavoiteltavaa herättääkseen miehen mielenkiinnon, tai pitääkseen miestä ikään kuin varalla. Leikitkö sinäkin liian vaikeasti tavoiteltavaa?

Olet passiivinen

Miehet eivät halua olla aina aloitteentekijöitä. Älä oleta, että on aina miehen tehtävä soittaa sinulle, ehdottaa tapaamista tai tehdä aloite sängyssä. Passiivisuutesi voi olla myös merkki miehelle, ettet ole kiinnostunut. Haluatko sitä?

Et vastaa viesteihin

Haluatko odottaa hetken, ettei mies saa sinusta liian innostunutta kuvaa? Tämä on hyväksyttävää, liian pitkä odotusaika sen sijaan ei. Älä anna miehen odottaa päiväkausia, että vastaat viestiin tai soitat takaisin. Hyvät tavat kuuluvat myös parisuhteeseen.

Annat ymmärtää liikaa

Viaton flirttailu on hyväksyttävää, mutta älä anna miehen rakastua itseesi, jos sinulla ei ole aikomustakaan olla hänen kanssaan.

Vetoat kiireeseen

Jotkut naiset antavat miehen olettaa, että ovat kiinnostuneita, vaikka tosiasiassa he haikailevat jo muiden perään. Älä siis vetoa kiireeseen, työhön tai muihin velvollisuuksiin, kun haluat sanoa, ettei sinua kiinnosta. Rehellisyys on reilumpaa.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja