Leijonien Kasperi Kapanen sai katsomoon erityisvieraan vuosien tauon jälkeen – ja heti kaunis maali: "Tämä oli hänelle"

Leijonien Kasperi Kapasella katsomossa erityinen ja rakas vieras – "Maali oli hänelle" 0:41
Leijonien Kasperi Kapasella katsomossa erityinen ja rakas vieras – "Maali oli hänelle."

Leijonien Itävalta-ottelu on erityinen Kasperi Kapaselle, sillä Nokia Arenan katsomossa on hänelle rakas vieras.

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa.

Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla

Kapanen teki matsista erityisen myös jäällä jo avauerässä, kun hän vei Leijonat 1-0-johtoon läpiajosta jo reilun minuutin pelin jälkeen (video maalista alla).

Erätauolla hän paljasti, että omisti osuman hänelle rakkaalle henkilölle, joka on vuosien tauon jälkeen hyökkääjän pelissä paikan päällä.

Kenestä on kyse? Kuuntele Kapasen kommentit pääkuvan videolta.

Leijonat johti 1. erätauolla 2-1.

Ottelu alkoi kello 16.20. Sitä voi seurata C Moressa ja MTV3-kanavalla.