Leijonien entiseltä kapteenilta väkevä palopuhe – teki hälyttävän huomion: "Tällä hetkellä Suomella ei löydy sitä"

Lasse Kukkoselta todella väkevä tiivistys Leijonien kiirastulesta 1:14
Katso: Lasse Kukkonen teki kipeitä huomioita Leijonien MM-joukkueesta – "Suomella ei löydy sitä"

MTV Urheilun asiantuntija ja Leijonien entinen kapteeni Lasse Kukkonen piti MM-studiossa painavan puheenvuoron Suomen joukkueen taaperruksesta.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 9.-25.5.2025

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla. MTV Katsomossa ottelut maksullisilla tilauksilla. Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla.

Leijonien MM-kisat ovat sujuneet toistaiseksi täysin alle odotusten. Kestomenestyjä Suomi hävisi alkulohkossa Tshekille, Kanadalle, Itävallalle ja Sveitsille. Voitot Jukka Jalosen miehistö onnistui raapimaan ainoastaan niin sanotuista kakkoskorin maista Norjasta, Tanskasta ja Isosta-Britanniasta.

Pelaajana kaiken kokenut Lasse Kukkonen teki kipeitä huomiota Leijonien nykyisestä ryhmästä MTV:n MM-kisastudiossa.

– Kahden kerroksen väkeä tuossa joukkueessa. Osa pystyy kamppailemaan, tekemään (asioita) siellä, pysymään kiekossa ja osa ei pysty (vastaamaan) siihen kansainvälisen pelin vaateeseen. Nyt on se hetki sitten… Nyt se joukkue kasvaa yhdessä, sieltä peilistä löytyy sellainen desperation mode, mitä tuo vaatii, Kukkonen lataa.

Katso Lasse Kukkosen painava palopuhe kokonaisuudessaan artikkelin pääkuvan videolta.

– Sellainen positiivinen epätoivo, sitä ei voi toiselle asentaa. Sen täytyy jokaisen löytää itsestään sisältä. Tällä hetkellä Suomella ei löydy sitä. Silloin me ei pystytä noin hyvää joukkuetta vaikka kuin Sveitsiä haastamaan, Kukkonen linjaa.

– Nyt on kysymys puhtaasti tunnetilasta, oikeasta tunnetilasta pelata jääkiekkoa.

Leijonat kohtaa puolivälierässä rakkaan vihollisensa Ruotsin, joka voitti oman lohkonsa Ostravassa. Torstaina kello 21.20 alkava Tre Kronor -kamppailu on nähtävissä suorana MTV3:lta ja MTV Katsomosta. 

Lue myös:

    Uusimmat