Leijonat, nyt lohkovoitto olisi lottovoitto! Illan Tshekki-ottelussa perverssi Kanada-tekijä

Leijonat pelaa kello 20.20 käynnistyvässä Tshekki-ottelussa lohkovoitosta. Nyt se kannattaisi ottaa, sillä se varmistaisi Kanadan välttämisen torstaisessa puolivälierässä. 

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa.

Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla

Kun Slovakia löi hetki sitten päättyneessä ottelussa Tanskan 7-1, se nousi A-lohkossa neljänneksi. Samalla varmistui se, että Tanska jää viidenneksi ja rannalle puolivälieristä sekä se, että Kanada on A-lohkon kolmas, kävi kello 20.20 alkavassa Kanada-Ranska-ottelussa miten tahansa. 

Tällä hetkellä Kanada, Slovakia ja Tanska ovat tasapisteissä (12), mutta keskinäisten ottelujen pisteet (tasan) ja maalierot (järjestys Kanada-Slovakia-Tanska) varmistavat yllä mainitun järjestyksen. Sveitsi on varmasti A-lohkon ykkönen ja Toni Söderholmin valmentama Saksa kakkonen.  

Leijonat voittaa lohkonsa, jos...

Se ottaa Tshekistä voiton varsinaisella peliajalla (3 pistettä). 

Tällöin se kohtaa puolivälierässä Slovakian. Muut puolivälieräparit olisivat Sveitsi-USA, Ruotsi-Kanada ja Saksa-Tshekki. 

Leijonat on lohkokakkonen, jos...

Jos Tshekki-ottelu on varsinaisen peliajan jälkeen tasan, ja Leijonat saa joko pisteen tai kaksi pistettä. 

Tällöin se kohtaa puolivälierässä Kanadan. Muut puolivälieräparit olisivat Sveitsi-USA, Ruotsi-Slovakia ja Saksa-Tshekki. 

Juttu jatkuu videon alla. 

Leijonat on lohkokolmonen, jos...

Se häviää Tshekille varsinaisella peliajalla. 

Tällöin se kohtaa puolivälierässä Saksan. Muut puolivälieräparit olisivat Sveitsi-USA, Ruotsi-Slovakia ja Tshekki-Kanada. 

Ja vielä...

Skenaario on siinä mielessä perverssi, että jos Leijonat haluaa välttää Kanadan puolivälierässä, sen ei kannatta antaa Tshekki-ottelun venyä jatkoajalle. Se välttää Kanadan joko voittamalla tai häviämällä varsinaisella peliajalla.  

Suomi-Tshekki kello 20.20 C Moressa ja MTV3-kanavalla! Studio-osuus alkaa C Moressa jo kello 19.30. 

Lue myös:

    Uusimmat