Leijaileva kuti teki tepposet Lukas Hradeckylle – Huuhkajat-tähti Glen Kamara hääri Rangersin voittomaalin arkkitehtina

0:56
Lukas Hradecky pompottelee, Nice-hyökkääjä latoo pallon verkkoon.

Lukas Hradecky joutui taipumaan kahdesti, kun Bayer Leverkusen kaatoi Nicen 3-2-lukemin.

Hradecky joutui kaivamaan pallon ensimmäisen kerran selkänsä takaa 26. peliminuutilla, kun Hassane Kamaran komea kuti painui verkkoon.

Toisen puoliajan alussa Jeff Reine-Adelaiden ilmassa leijunut painava vapaapotku tuotti Hradeckylle suuria vaikeuksia, eikä suomalaisvahti saanut päin suuntautunutta laukausta haltuunsa. Nicen Dan Ndoye oli valppaana paikalla ja tuikkasi irtopallon verkkoon.

Leverkusen varmisti voittonsa myötä jatkopaikkansa. Leverkusen taistelee ensi viikolla lohkovoitosta, kun se kohtaa Slavia Prahan.

Kamara isossa roolissa Rangersin voitossa

Rangersin suomalaistähti Glen Kamara oli suuressa roolissa, kun Rangers otti 3-2-voiton Standard Liegestä.

Kamara pelasi skottiseuran keskikentällä vahvan ottelun ja oli osaltaan isossa roolissa joukkueensa 3-2-voittomaalissa. Kamara pelasi upean syötön laitaan Ryan Kentille, joka keskitti pallon Scott Arfieldille. 32-vuotias Arfield naulasi keskityksen varmuudella reppuun.

Juttu jatkuu videon jälkeen.

1:07
Glen Kamara käynnistää hyökkäyksen ja Rangers siirtyy 3-2-johtoon.

Kamara väläytti syöttötaitojaan myös tovi myöhemmin, kun hän haki ovelalla syötöllä Alfredo Morelosia. Syöttö lipui kuitenkin niukasti pitkäksi, sillä Liegen maalivahti Arnaud Bodart ehti vain vaivoin palloon ennen Morelosia.

Ottelussa nähtiin myös yksi ikävämpi loukkaantuminen, kun Liege-hyökkääjä Duje Cop törmäsi 2-1-johtomaalinsa jälkeen sukukalleudet edellä tolppaan. Cop palasi osuman jälkeen toviksi kentälle, mutta hänet vaihdettiin puoliajalla pois kentältä.

2:31
Cop törmäsi kivuliaasti tolppaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja