Lehti: Mills petti McCartneyta

Jo kohta kahden vuoden ajan Beatles-legenda Sir Paul McCartney on yrittänyt löytää edes jonkinlaista sopuratkaisua tulevan ex-vaimonsa Heather Millsin kanssa. Pari on julkisuudessa riidellyt niin rahasta kuin pariskunnan pienestä tyttärestäkin. Nyt kireisiin väleihin tarjotaan selitykseksi toista miestä.

Brittiläinen juorujulkaisu News of the World väittää Millsin pettäneen kuukausien ajan itseään lähes tuplasti vanhempaa aviomiestään. Lehden mukaan Mills lankesi petipuuhiin komean elokuvaleikkaajan Tim Steelin kanssa vain päivää ennen kuin hänen aviomiehensä vei hänet romanttiselle Karibian-risteilylle.

Steel väitti lehden haastattelussa harrastaneensa seksiä Millsin kanssa oikein urakalla siitä huolimatta, että tämä oli naimisissa legendaarisen poptähden kanssa. Mies kuvaili yksityiskohtaisesti herkkiä hetkiään Millsin kanssa.

- Heather oli kyltymätön lakanoiden välissä ja hänen kutsui minua neljä-kertaa-yössä-mieheksi. Meidän ennätyksemme oli kuusi. Useimmilla kerroilla hän sai monikertaisia orgasmeja, mies leuhkii.

Kohuväitteet esittänyt Steel kertoi nauttineensa seksistä, mutta aviomiehen tuominen sänkyyn oli hieman liikaa.

- Se oli hieman outoa maata sängyssä ja puhua Paul McCartneysta. Olin Heatherin kanssa, kun Paul soitti tai tekstasi hänelle. Heather jopa näytti minulle ne tekstiviestit, Steel väittää.

McCartneyn ja Millsin avioeron harkinta-aika umpeutuu tänä keväänä. Brittilehtien mukaan kaksikko ei ole päässyt vielä minkäänlaiseen yhteisymmärrykseen siitä, kuinka paljon Millsin kuuluisi saada erossa rahaa huikean rikkaalta mieheltään. McCartneyn on väitetty vaatineen Millsiltä täydellistä vaitioloa vastineeksi muhkeasta erokorvauksesta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat