Ex-prostituoitu: Heather Mills oli ilotyttö

Beatles-legenda Paul McCartneyn kanssa avioliitossa piipahtanut ex-malli Heather Mills on noussut jälleen otsikoihin Britanniassa ja tälläkään kertaa Mills tuskin on mielissään saamastaan huomiosta.

Brittiläisen Daily Star -lehden mukaan uudessa tv-dokumentissa väitetään Millsin työskennelleen nuoruudessaan hinnakkaana ilotyttönä. Tänään Britanniassa tv-ensi-iltansa saavassa Heather Mills: What Really Happened -dokumenttielokuvassa Geordie Denise -niminen ex-prostituoitu väittää viihdyttäneensä rikkaita liikemiehiä ja muita isokenkäisiä lesboilemalla Millsin kanssa yli 12 000 euron kertakorvausta vastaan.

Denisen mukaan 1980-luvulla heidän palvelujaan ostivat muiden muassa australialainen pohatta Kerry Packer sekä yksi Saudi-Arabian prinsseistä. Miehet halusivat katsella niin sanottua tyttörakkautta. Kiitokseksi hyvästä esityksestä naiset nettosivat ison summan rahaa ja arvokkaita lahjoja.

- Me saimme paljon koruja lahjoina, sormuksia, kelloja Bulgarin rannerenkaita, autoja, Denise muistelee tv-dokumentissa.

Mills itse on raivona viime kuukausina saamastaan negatiivisesta julkisuudesta. Lokakuussa Mills purki tuntojaan suorassa tv-lähetyksessä ja kertoi joutuneensa ahdinkoon lehtiväitteiden vuoksi.

- He ovat nimitelleet minua huoraksi, onnenonkijaksi, valehtelijaksi. Olen niin järkyttynyt tästä. Olen saanut huonompaa julkisuutta kuin pedofiilit ja murhaajat, vaikka en ole tehnyt muuta kuin hyväntekeväisyyttä viimeiset 20 vuotta, Mills raivosi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat