Lehti: McCartneyn lemmenleikit maksoivat 172 000 euroa!

Beatles-legenda Paul McCartneyn ja hänen ex-vaimonsa Heather Millsin sänkysessioille on laskettu hinta. Brittilehti Daily Mirror arvioi Maccan joutuvan maksamaan yli 172 000 euroa jokaisesta Millsin kanssa harrastamastaan herkästä hetkestä.

Brittimedian mukaan McCartney on lupautunut maksamaan Millsille erorahoja 25 miljoonaa puntaa, eli noin 35,9 miljoonaa euroa. Olettaen, että McCartney pääsi nauttimaan lihallisista iloista Millsin kanssa yhtä usein kuin keskiverto brittimies vaimonsa kanssa, yhden lemmensession hinnaksi tulee yli 172 000 euroa.

Tuoreen tutkimuksen mukaan kaksi kolmesta naimisissa olevasta britistä harrastaa seksiä keskimäärin yhden kerran viikossa. Jos 65-vuotiasta veteraanimuusikkoa lykästi kuitenkin vain kahdesti kuukaudessa nelivuotisen avioliiton aikana, yhden rakastelun hinnaksi tulee huikeat 344 000 euroa.

- Toivottavasti Sir Paulin mielestä se oli sen arvoista. Seksi Heatherin kanssa on harvan mielestä 120 000 punnan arvoista. Sir Paul on varmaan hieman nolona, sisäpiiriläinen virnuili lehdelle.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat