Samu Haber palasi The Voice of Germanyyn jo seitsemättä kertaa – korjasi tuomarin kielivirhettä

Samu Haber on pitänyt Hectorin osana testamenttiaan vuosia – nyt artistilegenda esitti muusikolle koskettavan yllätyksen 4:42
Arkistovideo: Samu Haberin koskettava yllätys

Artistin kielitaito on kehittynyt harppauksin.

Vuonna 2022 lopettaneen Sunrise Avenue -yhtyeen keulahahmo Samu Haber paljastaa somessa palanneensa The Voice of Germany -ohjelman tuomariksi jo seitsemättä kertaa.

Soolouraansa jatkava Haber on istahtanut suositun lauluohjelman tuomaripenkeille vuosina 2013, 2014, 2016, 2017 sekä koronavuonna 2020.

Saksan kieltä jo ensimmäisestä tuomaroinnistaan asti opiskellut Haber kertoo nyt blogissaan kielen koukeroiden sointuvan mieheltä jo huomattavasti helpommin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Haber oli jopa päässyt korjaamaan kollegaansa kielioppivirheestä.

– Jos olit studiossa aikaisempina Voice-kausina tai luit kirjani, saatat tietää, että Voice ei ole ollut aina helpoin pala kakkua minulle. Saksan kieli ei ole helpointa oppia, erityisesti, jos se pitää opetella nopeasti, mutta nyt jotain on tapahtunut minulle ja tuolle oudolle kielelle.

– Tajusin yhdessä kohtaa, että olin oikeasti korjaamassa Mark Fosteria saksan kielioppivirheestä, Haber kirjoittaa blogissaan englanniksi.

Mark Foster on saksalainen muusikko, joka on tuomaroi The Voicessa Haberin rinnalla.

Haber jatkaa blogissaan kertoen ohjelman kuvausten olleen huiman rankkoja, mutta ehdottomasti sen arvoisia.

Haber on kertonut elämästään sekä kokemuksistaan The Voicen tuomarina omaelämänkerrassaan Forever Yours.

Lue myös:

    Uusimmat