Jalkapallolegendalta kovaa tekstiä uudella pelipaikalla pelaavasta Englannin tähdestä – "Hänet revitään kappaleiksi"

Irlannin ja Manchester Unitedin pelaajalegenda Roy Keane, 52, ei usko Englannin Trent Alexander-Arnoldin pärjäävän keskikentällä EM-turnauksen ratkaisupeleissä.

Englannin päävalmentaja Gareth Southgate on suunnitellut peluuttavansa Liverpoolin laitapuolustaja Trent Alexander-Arnoldia keskikentällä perjantaina käynnistyneissä EM-kisoissa.

Päätös on herättänyt runsaasti keskustelua jalkapalloväen keskuudessa – varsinkin Briteissä. Osa uskoo Alexander-Arnoldin pärjäävän pelipaikalla mainiosti, mutta osa puolestaan ei koe hänen istuvan keskikentälle.

Yksi suurista epäilijöistä on Irlannin ja Manchester Unitedin legenda Roy Keane.

– Englannilla on joitain mahtavia yksilöitä. Neljä tai viisi pelaajaa, jotka voisivat kävelle minkä tahansa tämän turnauksen joukkueen avauskokoonpanoon. Mutta heidän on saatava homma tasapainoon, Keane aloittaa Sky Sportsin mukaan.

– Heillä on pelaajia, jotka voivat voittaa otteluita, mutta ongelmana on parempia joukkueita vastaan puolustaminen. Uskon, että he pärjäävät lohkossa. Ja Trent pärjää (keskikentällä), Keane jatkaa.

Keanen mukaan Englanti ja Alexander-Arnold saattavat kohdata suuria ongelmia EM-turnauksen jatkopeleissä.

– Mutta aivan huippujoukkueita vastaan hän saa tuta. Minun mielestäni hänet revitään kappaleiksi, jos hän pelaa turnauksen huippujoukkueita vastaan keskikentällä. Minusta hän ei pysty siihen, Keane tylyttää.

Englanti avaa EM-turnauksensa sunnuntai-iltana ottelulla Serbiaa vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat