Sergio Ramosin uudet päätatuoinnit bongattiin – koskettava yhteys esillä

Jalkapallosuuruus Sergio Ramos oli ennestäänkin vahvasti tatuoitu, mutta päässä hänellä ei ollut vielä nähty leimaa kuin kuupan takaosan ja korvantakusten alueella. Nyt 38-vuotiaalla espanjalaiselta on kuitenkin tatuointeja myös korvien yläpuolella, minkä on noteerannut esimerkiksi Marca.

Ramosilla on kummankin korvansa yllä tuore numerotatuointi. Numeroina ovat 93 ja 15. Leimat ovat paljastuneet esimerkiksi Ramosin tuoreista Instagram-julkaisuista ja kuvista sekä videoista, joita Ramosista on levinnyt, kun hänet on nähty seuraamassa NBA-finaalia.

Numero 93 edustaa peliminuuttia, jolla Ramos puski Real Madridille 1–1-tasoitusmaalin Atlético Madridia vastaan Mestarien liiga -finaalissa vuonna 2014. Real Madrid voitti mestaruuden lopulta jatkoajan jälkeen lukemin 4–1.

Numerolla 15 Ramos tekee puolestaan kunniaa edesmenneelle ystävälleen, jalkapalloilija Antonio Puertalle. Puerta ehti debytoida kyseisellä numerolla Espanjan maajoukkueessa vuonna 2006. Ramos on käyttänyt 15:tä pelinumeronaan maajoukkueessa aina sen jälkeen kun Puerta kuoli 2007.

– Mitä ikinä tapahtuukin, tulen aina pitämään tuota numeroa Antonio Puertan, hyvän ystäväni kunniaksi, Ramos on sanonut Marcan mukaan.

Ramos on jalkapallon maailmanmestari ja kaksinkertainen Euroopan mestari. Keskuspuolustaja siirtyi PSG:stä jo uransa alkuaikoina edustamaansa Sevillaan viime vuonna.

PSG:tä (2021–23) ennen Ramos pelasi Real Madridissa vuosina 2005–21. Hän voitti Espanjan mestaruuden mahtiseuran riveissä viidesti ja Mestarien liigan neljästi.

Lue myös:

    Uusimmat