Kilpailussa koetaan kauhun hetkiä – legoista tehty hattu hajoaa juuri ennen catwalkia

Hevari-hattu menee rikki juuri ennen catwalkia. 1:16
Kolmannessa LEGO Masters Suomi -jaksossa legoista rakennettu hattu hajoaa juuri ennen catwalk-kävelyä.

Kolmannessa LEGO Masters Suomi -jaksossa hattu hajoaa juuri ennen catwalk-kävelyä.

Kolmannessa LEGO Masters Suomi -jaksossa joukkueet pääsevät rakentamaan LEGO-palikoista hulvattomia hattuja ja päheitä päähineitä. Kukin joukkue saa asun, jolle he suunnittelevat hatun.

Hahmot, joille kilpailijat pääsevät hattuja rakentamaan ovat hipsteri, hevari, bilehile, kasarimorsian, jumppapirkko, pantterimies ja larppaaja. Jakson lopussa joukkueet pitävät muotinäytöksen, jossa hatun on kestettävä kasassa.

Jaksossa nähdään vierailevana tuomarina Maria Veitola, joka myös antaa kilpailijoille vinkkejä persoonallisen hatun ideointiin.

Suvi ja Pyry saavat tehtäväkseen tehdä päähineen hevariasuun. Kilpailussa koetaan kauhun hetkiä, kun heidän tekemästään hatusta putoaa tärkeä osa juuri ennen catwalk-kävelyä, ja puutteen huomaa myös tuomaristo. 

– Mulla oli vielä ennen catwalkille lähtöä ihan luottavaiset tunnelmat ja hattu pysyi hyvin kasassa, kun sitä testattiin, Suvi kommentoi hatun rikkoutumista.

– Ei, missä se kitara on, Maria Veitola ihmettelee, kun Suvi astelee catwalkille.

Suvi ja Pyry jäävät jaksossa viimeiseksi ja kokevat ohjelmassa ennennäkemättömän kohtalon.

Katso videolta miten LEGO Masters Suomen hevari-hattu hajoaa kohtalokkaalla hetkellä.

LEGO Masters Suomi, 2. tuotantokausi MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30. Seuraava jakso julkaistaan ennakkoon MTV Katsomossa finaalia lukuun ottamatta.

Lue myös:

    Uusimmat