Kaverukset Tappi ja Mikko ovat rakentaneet legoja yhdessä lapsesta asti: "Ykkösleikkikalu"

Uusi LEGO Masters Suomi -kausi alkaa su 9.4. 1:30
Katso esimakua kaudesta!

Pohjois-Karjalasta kotoisin olevat miehet Tappi ja Mikko osallistuvat LEGO Masters Suomi -kisaan voitto mielessä.

LEGO Masters Suomi -ohjelman uudella kaudella maan parhaat Lego-rakentajat ottavat mittaa toisistaan ja tavoittelevat Lego Masters Suomi -titteliä. Ohjelman tuomarina nähdään tuttuun tapaan Esa Nousiainen ja ohjelman juontaa Jaakko Saariluoma.

Mukana kisassa ovat muun muassa Pohjois-Karjalasta kotoisin olevat lapsuudenystävät Tappi, 38, ja Mikko, 38, jotka ovat tutustuneet toisiinsa jo ensileikkien yhteydessä. Lego Masters Suomi -ohjelmaan ystävykset lähtivät Tapin ylipuhuttua Mikon.

– Tappihan se oli, joka minut tähän hommaan höynäytti, Mikko nauraa

Kaverukset ovat rakentaneet legoja lapsesta asti. Tappi sanoo seuranneensa ohjelman ensimmäistä kautta ja siitä intoutuneena hän päätti lähettää hakemuksen.

– Legot ovat aina olleet se ykkösleikkikalu minulle, hän sanoo.

Kaveruksilla on voitto mielessä, vaikka Mikolla on vierähtänyt useita vuosia, ettei hän ole kovin paljoa rakennellut. Hän aikoo kaivaa kisassa esiin unohtuneet rakennustaidot ja vahvuuksiinsa miehet listaavatkin monipuolisuuden.

– Kyllä se on monipuolisuus ja tietynlainen innokkuus käyttää palikoita uudella tavalla, Tappi toteaa.

– Haasteellisinta minulle on tämä pikkuinen 20 vuoden mittainen tauko, Mikko naureskelee.

Kilpakumppaneitaan kaverukset kehuvat huipputyypeiksi ja taitaviksi rakentajiksi. Pahimpia vastuksia miehet eivät vielä uskalla sanoa, mutta toteavat miltei yhteen ääneen huomanneensa muutamia todella kovia kilpailijoita.

– Muutamat kyllä pomppaavat esiin ja heillä on kyllä aivan upeat lahjat, Mikko lopettaa.

LEGO Masters Suomi, 2. tuotantokausi sunnuntaisin kello 19.30 alkaen MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Seuraava jakso julkaistaan ennakkoon MTV Katsomossa finaalia lukuun ottamatta.

Lue myös:

    Uusimmat