Laura Närhen biologinen kello ei tikitä

Uusimmalla albumillaan kultalevyrajan ylittänyt laulajatar ei haaveile vielä lapsikatraasta.

Suomen eturivin naissolistien joukosta löytyy jo monta äitiyden kokenutta laulajaa. Niin Jonna Tervomaa,Maija Vilkkumaa kuin Irinakin ovat pienten lasten äitejä, joista kaksi jälkimmäistä ovat yhdistäneet upeasti uran ja äitiyden.

Maija Vilkkumaa, Irina ja Jonna Tervomaa saivat esikoisensa yli kolmekymppisinä. Irinan ja Vilkkumaan perheeseen on odotettavissa iloinen perhetapahtuma toistamiseen alkuvuoden aikana.

Kolmenkympin rajapyykin jo ohittanut Laura Närhi ei kuitenkaan vielä kuule korvissaan biologisen kellon tikitystä.

– Ei tikitä. Mulla on kaikki oikein hyvin, Närhi naurahtaa Viihdeuutisten kysyessä asiaa.

Kauniin tummaverikön elämä pyörii tällä hetkellä musiikin ympärillä.

– Lähinnä tässä elämään kuuluu nyt vain muusikon elämä. Nyt ollaan aloitettu keikkailu ja keikkoja on buukattu pitkälle kevääseen, laulajatar kertoo.

Ei kilpailua muiden kesken

Kemopetrol-yhtyeestä kaiken kansan tutuksi tullut Närhi piti hiljaiseloa neljän vuoden ajan. Laulajatar on tyytyväinen siitä, että ihmiset ottivat omakseen hänen uuden musiikkinsa tauon jälkeen.

– Nyt täytyy sanoa, että tällä kertaa olen saanut paljon radiosoittoa, siitä on ollut paljon apua. Ihmiset ovat saaneet pitkän tauon jälkeen tietää, että olen taas markkinoilla.

Pitempi tauko ei vienyt Närhen suosiota kuulijoiden keskuudessa. Vaikka kilpailu musiikkialalla on tunnetusti kovaa, ei naislaulajien kesken ole likaista peliä ja kilpailua kulissien takana.

– Tää on aika tylsää, mutta kyllä me taputellaan toisiamme selkään toistemme menestyksestä. Silloin harvoin kun nähdään erilaisissa tilaisuuksissa, kuten esimerkiksi Elämä lapselle -konsertissa, niin kyllä me oltiin sovussa. Siellä halailtiin Jenni Vartiaisen ja Jipun kanssa, Laura nauraa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat