Laulu rakkaudelle: Suvi Teräsniska omistaa esityksen suurelle ihailun kohteelleen Martti Suosalolle – näin mies reagoi yllätykseen

1:55
Katso videolta, kuinka Martti Suosalo reagoi yllätykseen!

MTV3-kanava tarjoaa suuren luokan estradiviihdettä kotisohville, kun Laulu rakkaudelle - Secret Song Suomi -ohjelma alkaa. Ensimmäisessä jaksossa muun muassa Suvi Teräsniska paljastaa, miksi hän haluaa yllättää Martti Suosalon. 

MTV3-kanavalla perjantaina 25.12. alkava Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi on uusi musiikkiohjelmien jättiläinen, jossa koko kansan tähdet yllätetään totaalisesti. Heidät istutetaan tuoliin, jossa he näkevät esityksen, joka vetää heiltä maton alta. Musiikkiyllätykset on valmisteltu huolella, salassa ja ennen kaikkea rakkaudella. 

Ensimmäisessä jaksossa yllätettävien penkissä nähdään Martti Suosalo, Tuure Boelius, Jorma Uotinen, Aake Kalliala, Samuli Edelmann, Reino NordinsekäMiitta Sorvali. Jokaisen esityksen taustalla on oma tarinansa.

Laulaja Suvi Teräsniska on näyttelijä Martti Suosalon suuri fani ja tahtoo yllättää ihailun kohteensa hänen lempikappaleellaan. Ankin Niin aikaisin soi kunnianosoituksena Suvilta yhdelle aikamme tunnetuimmista näyttelijöistä. Suvin lisäksi yllätykseen osallistuu myös Martin poika Iivari Suosalo, joka soittaa esityksessä rumpuja. 

Yllätyksen ydin on näyttää Martille, kuinka paljon häntä arvostetaan sekä näyttelijänä, että isänä. Tämä on hieno kohtaaminen kahden omilla tahoillaan menestyneen taiteilijan välillä. Yllätys paljastaa Martille Suvin ihailun Martin töitä kohtaan ja Iivarin mukana olo tuo kohtaamiseen henkilökohtaisen ulottuvuuden.  

Katso videolta, kuinka mies reagoi yllätykseen!

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi perjantaisin 25.12. klo 20 alkaen MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja