Laulaja Sofia Zida kertoo arjestaan uutuusohjelma Kirppiksen kingissä: "Välillä on rahaa, välillä ei"

1:53
Katso esimakua Kirppiksen kingi -ohjelmasta!

Kirppiksellä yksi vie kaikkien rahat! Duudsoneista ja Possesta tutun Jarppi Leppälän juontama Kirppiksen kingi on kiertotalouden ympärille kietoutuva kilpailullinen viihdeohjelma, jossa kodin turhimmat aarteet laitetaan kiertoon samalla kun kisaillaan siitä, kuka on kirppispäivän kovin myyntitykki. 

Kirppiksen kingi -ohjelmassa kolme henkilöä kisaa toisiaan vastaan siitä, kuka heistä on kirpputorin paras myyjä. Kisan voittaja on se, joka kerää myynnillään isoimman saldon. Hän saa voittopottiinsa myös kahden muun kilpailijan päiväkassat. 

Kirppiksen kingissä sääntöjä on viisi: myyntiaikaa on kolme tuntia, tuotteita saa olla enintään 300. Kirppikselle saa ottaa mukaan apumyyjän, mutta tutuille ei saa myydä. Kaikenlaisesta huijaamisesta diskataan ja kilpailija menettää sen hetkisen myyntipotin. 

Aina jakson alussa Jarppi tekee kotivierailuja tutustuen kolmeen kilpailijaan, heidän koteihinsa sekä tietysti tavaroihin, joita aiotaan kaupata kilpailu- eli kirppispäivänä. Jakso huipentuu kirpputoripäivään, jolloin myyjät ottavat toisistaan mittaa: se myyjä, jolla on päivän suurimmat tienestit, saa pitää myös kahden muun myyjän myyntituotot.  

– Kirppiksen kingissä halutaan näyttää, millaisista kodeista kirpputoreilla myytävät tuotteet tulevat ja että jokaisella tuotteella on oma tarinansa. Ohjelma välittää vastuullisuuden sanomaa osoittamalla, että käytetty tavara ei ole roskaa, kertoo juontaja Jarppi Leppälä.

Ohjelman ensimmäisessä jaksossa tutustutaan Tenavatähti-ohjelmassa vuonna 1992 uransa aloittaneeseen Sofia Zidaan.

Sofia on puoliksi meksikolainen ja puoliksi suomenruotsalainen, mutta vallitsevaksi kansallisuudeksi Sofia kokee meksikolaisuuden. Eloisa nainen asuu Herttoniemessä yhdessä 8-vuotiaan poikansa kanssa. 

Sofia tekee elantonsa luovien asioiden äärellä. Hän on maalannut yli 10 vuoden ajan ja näyttelyitä on kertynyt useampi, maalaustyyli on persoonalleen sopivasti isosti ja värikkäästi. Nyt Sofia tekee oman musan ohessa DJ:n hommia, musatyylinä lattari-afro.

– Väillä on rahaa ja välillä ei, mutta olen tosi iloinen ja kiitollinen siitä, että saan tehdä sitä, mitä rakastan. Vaikka aina se ei ole ollut helppoa, Sofia kertoo.

Sofia on kiertänyt kirpputoreilla lapsesta asti ja hän on ylpeä löydöksistään: hiljattain paras löytö olivat 3 euron nahkabootsit eikä huonoja löytöjä oikein koskaan olekaan, sillä kaiken voi tuunata. Myyjänä Sofia hinnoittelee tuotteensa ostajan mukaan, korut ja vaatekeot ovat paras sisäänheittotuote.  

Nyt otetaan kirppismyyjistä mittaa! Jarppi Leppälän juontama uusi hyväntuulinen viihdeohjelman Kirppiksen kingi alkaa MTV3-kanavalla tiistaina 8.12. klo 21.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja