Laulaja Halsey avautuu synnytyksen jälkeisistä muutoksista – julkaisi rehellisen kuvasarjan: "En tule koskaan saamaan entistä kehoani takaisin"

0:39
Järkytyitkö kumppanisi muuttuneesta vartalosta raskauden ja synnytyksen jälkeen?

Halsey avasi ajatuksiaan raskauden myötä muuttuneeseen kehoonsa liittyen. 

Supersuosiota nauttiva laulaja Halsey, 27, on nauttinut äitiydestään heinäkuusta lähtien, kun hän synnytti esikoisensa Ender Ridley Aydinin kumppaninsa, käsikirjoittaja Alev Aydinin, 37, kanssa. 

Laulaja kertoo saaneensa kommentteja omaan kehoonsa liittyen pitkin uraansa. Nyt hän haluaa kuitenkin oikoa vääriä käsityksiä synnytyksen jälkeiseen vartaloonsa liittyen. 

Tähti jakoi rehellisen kuvasarjan Instagramissa omasta kehostaan painavien sanojen kera.

– Julkaisen tämän, koska ihan sama mitä teen, ihmiset puhuvat kehostani. Se on hämmentävä oire julkisena henkilönä olemisesta, joten valittamista mielummin aion antaa teille kunnon puheen aiheesta.

Laulaja vieraili suositussa Saturday Night Live -ohjelmassa viime viikonloppuna. Hän kertoo saaneensa runsaasti kehuja ulkonäöstään.

– Se oli outo tunne. Kehoni on tuntunut vieraalta jo pitkän aikaa. Kannustan itseäni rehellisyyteen aina siihen pisteeseen asti, että se menee asioiden liialliseksi jakamiseksi, mutta tämä tuntuu tärkeältä.

Julkaisun ensimmäisessä kuvassa laulaja on synnyttänyt esikoisensa, mutta moni sekoittaa ulkonäön siihen, että hän olisi vielä raskaana.

– Monikaan ihminen ei tiedä, että näytät raskaana olevalta tovin synnytyksen jälkeenkin. Kehoni muuttuu edelleen ja annan sen muuttua.

Samalla tähti myöntää kaunistelematta sen, ettei häntä motivoi harrastaa liikuntaa väsymyksen ja poikansa kanssa leikkimisen vuoksi. 

Halsey painottaa, että hänen ulkonäkönsä kyseisessä ohjelmassa johtui henkilökohtaisesti räätälöidystä asusta sekä täydellisestä valaistuksesta, jota testattiin useaan otteeseen. 

– Se tehtiin, että voisin tuntea oloni hyväksi ja tehdä työni. 

Laulaja ei myöskään halua ruokkia illuusiota siitä, kuinka äitien tulisi välittömästi tuntea olonsa ja ulkonäkönsä hyväksi synnytyksen jälkeen. 

– En tule koskaan saamaan samaa kehoani takaisin, joka minulla oli ennen, koska sain vauvan! Se on muuttanut minua emotionaalisesti, henkisesti ja fyysisesti.  Enkä halua edes mennä takaisin entiseen!

Äitiys on raskasta, oli sitten julkisuudesta tuttu tai ei. Sitä painottaa myös Halsey.

– Rehellisyyden hengessä, olen todella väsynyt, en mikään superihminen ja tämä on todella vaikeaa. Teen parhaani palvellakseni taidettani ja perhettäni samalla pitäen kaiken aitona. Rakkautta.

Halsey nousi julkisuuteen ryminällä vuonna 2015, kun debyyttialbumi Badlands julkaistiin. Sittemmin artisti on julkaissut useita hitiksi nousseita kappaleita kuten Closer, Without me ja Colors. Hän on esiintynyt loppuunmyydyille areenoille viidellä eri mantereella, ollut Grammy-ehdokkaana ja komeillut muun muassa Rolling Stone, Cosmopolitan, Playboy ja Billboard -lehtien kansikuvissa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja