Mainos

Lapsi yllätti kesken seksin – äiti avautuu seurauksista: "Haluaisin vakavasti harkita hypnoosia"

Kahden lapsen äiti avautuu sattumuksesta, joka on kummitellut hänen mielessään pitkään. Se saattaa vaatia terapiaa. 

Kun tulet vanhemmaksi, lähes kaikki asiat elämässäsi muuttuvat – myös seksi. Seksi saattaa muuttua äärimmäisen varjelluksi salapoliisioperaatioksi, joka tulee ajoittaa täydellisesti. Lasten täytyy nukkua, ja kaikki heidän heräämiseensä johtavat riskitekijät tulee minimoida.

Jos olet epäonnekas ja jäätte kiinni, mieleesi saattaa jäädä kummittelemaan ikuisiksi ajoiksi se, kuinka yritit selitellä paikalle ilmestyneelle lapsellesi, mitä äiti ja isä oikein olivatkaan puuhaamassa. Kahden lapsen äiti Emma Lou Harrisilla on asiasta omakohtaista kokemusta. Tapaus oli äidin mukaan niin dramaattinen, että sen ylipääseminen vei aikaa tovin jos toisenkin. 

Yksi sana sai äidin kehon hetkessä hätätilaan 

Noin kuukausi sitten äiti joutui painajaismaisen tilanteen eteen, kun hänen kolmevuotias tyttärensä yllätti vanhemmat makuuhuoneesta täydessä touhussa.

– Kallokutistaja kahden viikon välein ja silmien vaihtaminen on välttämätöntä. Haluaisin vakavasti harkita hypnoosia, äiti kirjoittaa humoristisessa tekstissään.

Harris kertoo tapahtumaketjun saaneen alkunsa kahden oluen ja hänen miehensä oma-aloitteisuuden seurauksena. Nähtyään miehensä tyhjentävän astianpesukonetta ilman pyytämistä, äiti tiesi välittömästi, että nyt olisi oikea hetki. Housut pois!

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Yksi asia johti toiseen ja pian asiat alkoivat mennä yhä kuumemmiksi. Harris yritti tukahduttaa ääntelyään parhaansa mukaan. Yhtäkkiä heidän vierestään kuului yksi sana, joka pysäytti hetkessä koko maailman; ”äiti”.

– Hikirauhaseni hyppäsivät hätämoodiin kuin armeijan operaatiossa, ja vaginani sulkeutui kuin itsestään ennen kuin olin ehtinyt edes kääntää päätäni, äiti kertoo.

– Hiukseni näyttivät siltä, kuin olisin ollut mukana tiedeprojektissa sattuneessa onnettomuudessa ja jokin olisi räjähtänyt kasvoilleni.

Sekä äiti että isä nousivat kirkuen pystyyn huomatessaan edessään värikkääseen My Little Pony -yöpukuun pukeutuneen tytön hankaamassa silmiään. Vanhemmat eivät tiedä kuinka kauan tyttö oli ollut paikalla, mutta todennäköisesti niin kauan, että hän oli ehtinyt nähdä enemmän kuin riittävästi. Tyttö oli kadottanut tuttinsa sänkyyn ja tuli pyytämään äitiään apuun.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tutin löydettyään tyttö palasi nukkumaan, mutta vanhemmat eivät nukkuneet silmäystäkään sinä yönä. He viettivät koko yön tuijottaen kattoon puhumatta toisilleen sanaakaan.

– Tiedän vain, että jos koskaan tulevaisuudessa minun pieni viaton lapseni tulee luokseni ja kertoo minulle muistavansa todella selvästi unen, jossa kaksi isoa pahkasikaa yritti antaa toisilleen pataan, tai kaksi saakelin puikkoa pelasi aggressiivista twisteriä, luulen, että minulla on vastaus. Minun ja Joen traumakeskustelut tulevat päättymään joskus vuonna 2045.

Kokemus ei kuitenkaan saanut vanhempia luopumaan seksistä kokonaan, mutta se opetti heille varovaisuutta. Oven lukitseminen ja valojen sammuttaminen voisivat jatkossa olla paikallaan. 

Lähde: Metro 

***

2:45

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.