Mainos

Lahjalista Internetissä

Häälahjojen hankinnassa on jo kauan kuunneltu morsiusparin omia toiveita. Hyvin yleistä on häälahjalistan laatiminen, joko kutsun liitteeksi tai paikalliseen lahjatavaraliikkeeseen. Entä jos tekisit sen kätevästi verkossa?

Helmi tekee häälahjojen hankkimisen nyt helpoksi niin hääparille kuin vieraillekin. Lahjalistapalvelussamme voitte tehdä lahjalistanne ilmaiseksi nettiin!

Enää ette ole sidottuja aikaan ettekä paikkaan, vaan juhlavieraanne voivat hankkia toivomianne lahjoja sieltä, mistä itse haluavat! Internetissä lahjalista on helposti nähtävillä ajantasaisena, ja pystytte sitä itse myös päivittämään, jos jokin toive unohtuu tai vaihtuu.

Laaditte lahjalistan helposti Ohjeet-sivun avulla. Lahjaksi voitte toivoa vaikka iloista mieltä, jos tavarat eivät kiinnosta, mutta voitte myös laatia yksityiskohtaisen toivelistan - ettekä enää ole sidottuja vain yhden kaupan valikoimaan!

Tervehdystekstiin voitte kirjoittaa oman viestinne vieraillenne. Voitte lisätä siihen halutessanne vaikkapa pukeutumisohjeita tai vastauspyyntöjä, tarpeittenne mukaan. Sitten vain postitatte listanne osoitteen kaikille niille, jotka haluat kutsua juhliisi mukaan!

Vieraat käyvät sitten sivuillanne varaamassa lahjan tai osuuksia kimppalahjoista, ja lista pysyy ajan tasalla. Palvelu on kaikille maksuton. Voiko se enää tämän helpommaksi tulla?

Toivotamme iloisia hetkiä lahjalistojen suunnittelun parissa - ja onnittelemme lämpimästi merkkipäivänne johdosta!

(MTV3 Helmi)

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.