Lahja miehelle? Poimi tästä ideat pukinkonttiin

Hakusessa lahja miehelle? Kokosimme vinkkejä, joiden joukosta löydät mieluisen lahjan jokaiselle miehelle.

Onnistuneen lahjan ostamisessa kannattaa panostaa laatuun. Moni pohtii, millaisen lahjan miehelle voisi ostaa. Hanki mieluummin vaikkapa pieni laatulahja kuin iso ja kallis paketillinen täyttä krääsää. Kiinnitä huomiota erityisesti materiaaleihin, sekä tietysti lahjan saajan mieltymyksiin. Mikäli sinulle ei ole aavistustakaan lahjan saajan mielenlaadusta, satsaa suosiolla lahjakorttiin.

Kokosimme viime hetken lahjashoppailijoille vinkkejä ja ideoita, tällä kertaa erityisesti kaikkien ihanien miesten lahjomiseksi! Poimi vinkit miehen lahjaan tästä.

Tyyliniekalle

Mikäli miehen vaatekaappi kaipaa piristystä, on joulu mitä mainioin tekosyy tarttua toimeen. Lämpimät ja tyylikkäät neuleet sekä laadukkaat asusteet ovat varmoja valintoja. Sukkia ja alusvaatteita pidetään tylsinä lahjoina, mutta laadukkaat alusvaatekerrat voivat olla lahjoina sekä käytännöllisiä että mieluisia.

 

 

Kotihiirelle

Viihtyykö mies parhaiten kotisohvalla? Klassikkolahja, mutta syystä, on hyvä kirja tai pari lämpöisiä tohveleita. Pieni laadukas sisustuselementti tai hyötyesine tekee kotona oleilusta entistä mukavampaa.

Reissaajalle

Matkustaako mies mielellään maailmalla? Lahjoita intohimoiselle reissaajalle nojatuolimatka!

Elämyksiä varten ei aina tarvitse lähteä kaukomaille. Kotimaassakin voi kokeilla uusia, jännittäviä asioita. Katsasta elämyslahjavalikoimat: pitäisikö mies esimerkiksi simulaattorilennosta, ralliautoilusta tai sukelluskokeilusta?

Entäpä jos viettäisittekin viikonlopun lähimatkailun merkeissä? Hotelliyöpyminen kotimaan uudessa kaupungissa tai vaikkapa maatilamajoituksessa tarjoaa sekin loman arjesta.

 

 

Kotikokille

Kokkaava mies on oikea aarre, ja sellaisesta kannattaa pitää kiinni! Kannusta kultasi ruuanlaittoharrastusta ja hanki jotain, mistä on iloa koko perheelle.

Sporttiselle

Kokeile lahjakorttia, jonka avulla sporttihirmu pääsee kokeilemaan uutta lajia! Miltä kuulostaisi esimerkiksi kiipeily, karting tai vaikkapa melonta? Mahdollisuuksia lahjakorttiin kannattaa tiedustella paikallisilta järjestäjiltä.

Talvilajeihin liittyvät lahjat tulevat nyt myös kovaan käyttöön. Entä löytyvätkö mieheltä jo kunnon talvikengät? Klassiset tyylikkäät buutsit sopivat niin ulkoiluun kuin talvisiin kaupunkioloihinkin.

Äijälle

Raavaskin mies ilahtuu joulumuistamisista. Hifistelyn sijaan hanki vaikkapa herkkulahja tai jotakin, minkä tiedät tulevan tarpeeseen.

 

Teknologiatyypille

Uusi vempele voi tulla kalliiksi, mutta entä tyylikäs suojakuori tai kotelo älypuhelimelle tai vaikkapa tabletille?

Mikäli kaupoista ei löydy mieleistä, voi sellaisen suunnitella myös itse. Esimerkiksi saksalainen Designskins.com tarjoaa myös lahjakortteja, joilla elämäsi mies voi suunnitella juuri haluamansa kännykän kuoret. Kuoret voidaan valmistaa esimerkikis puusta, ja niille voidaan painaa myös omia valokuvia.

Komealle ja käytännölliselle

Korut ilahduttavat myös miehiä! Miehet luottavat tunnetusti naisten makuun, joten vieraile kultasepänliikkeessä etsimässä juuri hänelle sopiva koru tai kello.

– Kello on miehelle varma lahja. Tekniset ominaisuudet kiinnostavat miehiä ja kellolla on helppo korostaa omaa tyyliä ja persoonallisuutta, kertoo Kultajousen Anne Vikman.

Mitä miehen vaatekaapista pitäisi löytyä? Katso ammattilaisen vinkit

Lue myös:

    Uusimmat