Lähes 50 vuotta vanhaa ennätystä tavoitteleva supertähti hehkuttaa Lewis Hamiltonia – "Minusta hän on suurin kuljettaja"

Serena Williams tavoittelee tenniksen Ranskan avoimissa historiallista grand slam -titteliä. Voittamalla sunnuntaina alkavan turnauksen Williams nousisi voittojen määrässä 24:ään ja samalla tasoihin Margaret Courtin kanssa. Oman ennätysjahtinsa lomassa Williams kannustaa F1-kuljettaja Lewis Hamiltonia ennätystehtailussa.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Venäjän GP suorana 25.-27.9.
Su: Venäjän GP klo 14.05, ennakkotunnelmat klo 13.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

C Moren suoratoistopalvelu vapaasti katseltavissa 25.-27.9.

Hamilton on vain yhden osakilpailuvoiton päässä Michael Schumacherin ennätyksellisestä 91 osakilpailuvoitosta. Hamilton voi nousta Schumacherin rinnalle voittojen määrässä viikonloppuna, kun F1-osakilpailu ajetaan Sotshissa Venäjällä.

Williams uskookin Hamiltonin nousevan Schumacherin edelle. Tenniksen supertähti ja Hamilton ovat hyviä ystäviä.

– Olemme todella läheisiä Lewisin kanssa. Olemme tunteneet vuosien ajan, ja rakastan häntä. Hän on todella hyvä ystäväni. Hän on todellinen mestari, jolla on mestarin ajattelutapa. Kun katson, miten hän harjoittelee ja tekee työnsä, minulla ei oikeastaan ole edes sanoja kuvailemaan sitä, Williams sanoi Sky Sportsin mukaan.

– Minusta hän on suurin kuljettaja, jonka sukupolvemme on nähnyt. Uskon hänen rikkovan Michael Schumacherin – joka hänkin oli loistava kuljettaja – ennätyksen.

39-vuotiassyntymäpäiväänsä lauantaina viettänyt Williams aloittaa oman tittelijahtinsa Ranskassa Kristie Ahnia vastaan. Courtin ennätyksen saavuttaminen on haastavaa, sillä kaaviossa ennen finaalia vastaan voivat asettua muun muassa Yhdysvaltain avointen finalisti Viktoria Azarenka, Ranskan avointen kolmossijoitettu Elina Svitolina ja kaksinkertainan grand slam -voittaja Simona Halep

Court voitti ennätykselliset 24 grand slamiaan 1960- ja 1970-luvuilla. Viimeisen grand slaminsa hän voitti Yhdysvaltain avoimissa vuonna 1973.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja