Lähde: Prinssi Harryn pikavisiitti Lontooseen suututti kuningatar Camillan perinpohjaisesti erityisesti yhdestä syystä

Brittihovi huolissaan kuningas Charlesin syöpädiagnoosista 2:03
Katso videeolta: Brittihovi huolissaan kuningas Charlesin syöpädiagnoosista

Brittihovin lähteiden mukaan kuningatar Camilla suhtautuisi tällä hetkellä äärimmäisen nihkeästi puolisonsa kuningas Charlesin kuopukseen prinssi Harryyn.

Palatsin työntekijän mukaan prinssi Harryn  taannoinen pikavierailu Lontooseen tapaamaan syöpädiagnoosin saanutta isäänsä kuningas Charlesia  olisi saanut kuningatar Camillan  raivostumaan, kertoo Express. Charlesin syöpädiagnoosista tiedotettiin 5. helmikuuta ja samalla viikolla Harry lensi kotoaan Kaliforniasta tapaamaan isäänsä. 

Lähteiden mukaan Harryn ja Charlesin tapaaminen olisi kestänyt noin 45 minuuttia ja Harryn vierailu entiseen kotimaahansa kokonaisuudessaan kesti noin vuorokauden. 

Hiljattain Harry kommentoi lyhyesti julkisesti lyhyttä vierailuaan isänsä luokse, todeten olleensa kiitollinen siitä, että sai viettää aikaa tämän kanssa sekä rakastavansa perhettään. 

Hovin sisäpiiriläisen mukaan kuningatar Camilla ei olisi lainkaan ollut ilahtunut Harryn pikavisiitistä, sillä tämä ei olisi pyytänyt vieralulleen palatsin hyväksyntää ennen kuin hyppäsi lentokoneeseen. 

Lähteet kertovat, että Camilla olisi suorastaan "raivostunut" Harryn asenteesta. 

– Hänen majesteettinsa oli raivoissaan siitä, että Harry lensi tänne loistokkaasta Kalifornian kodistaan ilman palatsin hyväksyntää ja saapui paikalle tietyllä asenteella. 

Lisäksi lähteet kertovat, että viileä suhtautuminen olisi molemminpuolista Harryn ja Camillan tapauksessa. Camillan pitkäaikainen ystävä Petronella Wyatt kertoi aiemmin The Telegraphille, että vieraillessaan Charlesin luona Harry ei olisi halunnut olla samassa huoneessa Camillan kanssa. 

Vuoden 2023 alussa julkaistiin Harryn elämäkertakirja Spare (suom. Varamies), jossa Harry pisteli armotta menemään useiden kuninkaallisten perheenjäsentensä, muun muassa Camillan suuntaan. Kirjassa Harry muun muassa kertoi, että hän ja ja isoveli prinssi William  olisivat aikoinaan "anelleet" isäänsä Charlesia, ettei tämä menisi naimisiin Camillan kanssa veljesten pelätessä saavansa "ilkeän äitipuolen". 

Kirjan mukaan veljekset kuitenkin näkivät, kuinka onnellinen heidän isänsä oli Camillan kanssa, ja tahtoivat myös isänsä onnea. Kirjassaan Harry kertoo veljesten lopulta hyväksyneen Camillan. 

Harry myös toisaalta väitti kirjassaan Camillan istuttaneen mediaan juttuja muun muassa Harrysta, jotta olisi näyttäytynyt itse paremmassa valossa. 

Näin ollen kuninkaallisen lähteen mukaan Camilla ei olisi nyt helmikuussa kestänyt sitä, että Harry itse olisi "käyttänyt hyväksi" hänen puolisonsa syöpää näyttäytyäkseen julkisuudessa tämän rakastavana lapsena. Lähteen mukaan Camilla olisi myös tehnyt selväksi sen, ettei Harry hänen puolestaan olisi enää tervetullut takaisin brittihoviin.

Harry ja hänen puolisonsa herttuatar Meghan  vetäytyivät kuninkaallisista velvollisuuksistaan vuoden 2020 alussa ja muuttivat Pohjois-Amerikkaan. He asuvat nyt Kalifornian Montecitossa lastensa Archien, 4, ja Lilibetin, 2, kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat