Lähde: Mercedes puuhaa ikonista yhteenpaluuta – Mika Häkkisen mestarikombo pian taas saman katon alle?

Moottorivalmistajaa tiuhaan tällä vuosikymmenellä vaihtanut F1-talli McLaren on palaamassa Mercedeksen asiakkaaksi, ennakoi pitkän linjan F1-toimittaja Joe Saward.

MAINOS

C Moren huippu-urheilut
katsottavissa maksutta!

C Moren suoratoistopalvelussa cmore.fi on asiakkaille maksuton kokeiluviikonloppu pe-su 27.9.-29.9.

Lue lisää täältä.

Venäjän GP suorana 27.-29.9.
La: 3. harjoitukset klo 11.55, aika-ajot klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 14.00
Su: Venäjän GP klo 14.05, ennakkotunnelmat klo 13.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Brittitoimittajan mukaan McLarenilta on pian odotettavissa ilmoitus, että se katkaisee vuonna 2018 alkaneen yhteistyönsä Renault’n kanssa ja siirtyy Mercedeksen moottoreihin, joilla se ajoi viimeksi kaudella 2014 ennen loikkaansa Hondan asiakkaaksi.

Samaa uutisoi Motorsport.com, jonka mukaan Mercedes ja McLaren aloittaisivat yhteistyön seuraavan suuren sääntömuutoksen aikaan vuonna 2021.

McLaren voitti Mercedeksen moottoreilla kaksi kuljettajien ja yhden valmistajien maailmanmestaruuden 1990-luvun lopulla Mika Häkkisen vauhdittamana. Lewis Hamilton palautti yhdistelmän ykköspaikalle vuonna 2008.

Usean huonon vuoden jälkeen McLaren on tehnyt hidasta paluuta F1-sarjan kärkitaisteluihin. Tällä hetkellä tiimi on valmistajien sarjassa neljäntenä Renault’n tehdastiimin edellä.

Mercedeksen nykyiset asiakastiimit ovat romahtaneet kauas aiempien vuosien tasostaan. Williams on koko sarjan selvä hännänhuippu eikä Racing Pointkaan taistele entiseen tapaan aivan ylemmässä keskikastissa.

Lue myös:

    Uusimmat