Mainos

Lääkäri paljastaa parhaan paikan harrastaa seksiä – eikä se ole makuuhuone

1:57
Videolla kysytään, kuinka tärkeää vaihtelu on seksissä.

Makuuhuone on ilmeisin paikka harrastaa seksiä, mutta Daily Star -sivuston haastatteleman lääkärin mukaan se ei ole paras huone rakasteluun.

Etenkin pitkässä parisuhteessa seksistä voi helposti tulla tylsää ja kaavamaista. Esimerkiksi seksin harrastaminen aina samassa paikassa voi johtaa samoihin tekoihin. Hyvin tyypillinen paikka petipuuhille on sänky, ja seksin harrastaminen muualla kuin makuuhuoneessa onkin yksi tapa virkistää seksielämää.

Mutta missä sitten sekstailla, jos ei makuuhuoneessa? Vaihdevuosiin ja libidoon vaikuttaviin hormonaalisiin muutoksiin erikoistunut yleislääkäri Shahzadi Harper suosittelee kokeilemaan keittiötä – hyvästä syystä.

Keittiöseksi piristää seksielämää

Vaikka moni pari pitää keittiössä rakastelua kenties hygieniariskinä, muistuttaa Harper keittiöseksin hyvistä puolista.

Usein keittiöissä on erilaisia tasoja, joita voi käyttää hyväkseen seksiä harrastaessa. Keittiön pöytää tai työskentelytasoa voi hyödyntää ruokailun ja ruoanlaiton lisäksi tuhmemmissa tunnelmissa – mies voi esimerkiksi nostaa naisen keittiön pöydälle ja yhtyä häneen seisaaltaan.

Keittiössä rakastelemisessa on spontaaniuden tuntua, mikä kiihottaa entisestään. Harper kertookin suosittelevansa keittiöseksiä asiakkailleen, jotka haluavat piristää seksielämäänsä.

Seksin harrastaminen keittiössä taiteillen polttaa myös enemmän kilokaloreita kuin sängyssä makaaminen. Liikuntamielessä Harper suosittelee pareja harrastamaan seksiä ruokailutuolilla niin, että mies istuu ja nainen ratsastaa hänen päällään

Keittiössä käden ulottuvilla ovat myös seksileikkeihin sopivat ruoat. Kokeile myös näitä tee-se-itse-seksileluja!

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: Daily Star

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja