Anna intohimolle valta – näin paljon seksi kuluttaa kilokaloreita

Laihduttaminen saattaa joskus tuntua uuvuttavalta, mutta onneksi on muutamia hauskoja ja seksikkäitä tapoja kuluttaa ylimääräisiä kilokaloreita.

Liikunnan ei aina tarvitse olla hurjaa suorittamista, sillä kilokaloreita kuluu kätevästi myös suutelemalla tai seksiä harrastamalla.

Lue esimerkkejä siitä, minkä verran kilokaloreita noin 70 kiloa painava nainen voi kuluttaa hauskoilla ja seksikkäillä tavoilla.

Suutelu

Parisuhteen alussa oli ihanaa suudella kumppanin kanssa monta minuuttia putkeen. Tätä tapaa kannattaa hyödyntää myös pitkään kestäneessä suhteessa, sillä kestosta riippuen pussailu kuluttaa noin yhdestä viiteen kaloria minuutissa. Tunnin suutelulla voi kuluttaa jopa hämmästyttävät 85 kilokaloria.

Hieronta

Hieronta on mahtava keino saada kumppaninsa tuntemaan olonsa rakastetuksi. Kaloreita hieronnan aikana kuluu noin 80 kilokaloria tunnissa. Usein hieronta johtaa myös entistä mukavimpiinkin puuhiin, jossa jälleen kerran kuluu runsaasti kaloreita.

Esileikki

Esileikki on sellainen asia, joka joskus saattaa päästä unohtumaan. Näin ei kuitenkaan saisi koskaan tapahtua, sillä seksi on paljon parempaa ja molempia tyydyttävää, kun muistetaan osoittaa rakkaimmalleen hieman ylimääräistä huomiota esileikin merkeissä. Esileikissä saakin kulumaan noin 25 kilokaloria 15 minuutissa.

Seksi

Seksi on ihanaa ja siinä saa samalla myös kulutettua runsaasti ylimääräisiä kilokaloreita. Pariskunnasta riippuen seksissä kuluu keskimäärin 144 kilokaloria puolessa tunnissa. Nautinnollisten äänen päästely on myös suositeltavaa, sillä ne lisäävät hieman energian kulutuksen lisäksi myös itse mielihyvää. Vaihtele kumppanisi kanssa asentoja ja yritä varmistaa myös orgasmin saaminen, sillä myös se lisää kilokaloreiden kulutusta.

Orgasmi

Seksin pitäisi olla sellainen akti, jossa molempien huomioon ottaminen on pääasia. Anna nautinnon virrata läpi koko kehosi ja anna seksille tarpeeksi aikaa, jotta saat aikaiseksi kokonaisvaltaisen mielihyvän. Orgasmin saaminen kuluttaa nimittäin ylimääräiset 60-100 kilokaloria.

Lue myös:

    Uusimmat